Forza Fighters

Gjelleråsen – Greåker, treningskamp #2

Til tross for et 4-8 tap mot Greåker i Lihallen tidligere i kveld, sitter vi igjen med en positiv opplevelse og følelse fremover. Med fire man ute grunnet, skade, sykdom og reise, kommer vi til start med 13 mann og to keepere.

Etter kampen mot Haugerud var det fortsatt noen spørsmål om hvordan evnene å takle sesongens utfordringer ser ut. Med kampen mot Greåker «i sekken» er vi litt tryggere på hvordan det kan komme å se ut.

Det vi manglet på lørdag fikk vi med oss i dag. Vi setter strukturen i forsvaret på en god måte. Innimellom svært god. Vi er flinkere til å styre spillet uten ball. Våre venstrebekker vinner flere baller og vi lykkes med å spille ballen kjappere på en, to pass. Vi står opp i krigen, ikke bare foran eget mål uten på hele banen.

Vi gjør noen enkle feil, særlig på de to første scoringene til Greåker. Men det er lov frem til seriestart. Som trener er det svært morsomt å se den måten på hvilken «unggutta» tar sig an hver økt. Alle ønsker å bidra. Alle ønsker å prestere litt bedre for hvert trening. Alle tar ansvar for å utfordre hverandre på en positiv måte.

Greåker spiller en god innebandy med godt tempo. Innimellom sliter vi med spillet i angrepp å mister ballen litt for enkelt. Men vi får og til noen gode overganger, oppspel i følge plan og utfordrer keepern på en klart bedre måte en sist.

Vi har tre uker igjen. Syv kamper og tretten treninger. Hvis vi fortsatt tar nye skritt i utveklingen vår så kommer det å se bra ut 19. september.

På nytt setter vi stort pris på oppmøtet på tribunen. Dette gjør vi sammen.

Så, til tross for et tap mot Greåker i Lihallen tidligere i kveld sitter vi igjen med en positiv opplevelse og følelse fremover. Det er viktig.

← Kallsta Open 2015   |   Windelstad, Johansen og Rudningen til VIKINGEN ! →