Forza Fighters

Träningarna har inletts – ny lagkapten!

För en timme sedan avslutades den första träningen för säsongen. Det var sedvanligt lite semestertunt i leden, men redan nästa vecka ska vi vara i princip fulltaliga. Det är inspirerande att vara på plastmattan på nytt.

Till säsongen har också en ny lagkapten utsetts. Valet föll på en spelare som hade en riktigt bra vårsäsong och som visat att han är uppdraget mogen. Han kommer också att betyda mycket för vårt offensiva spel och det är glädjande att presentera Gjelleråsen IF:s lagkapten säsongen 2015/2016 – Robin Norstrøm.

Robin var inte sen att acceptera uppdraget när han tillfrågades inför träningen. Han har en stor potential, inte bara som spelare men även som ledare på planen. Att detta också innebär att han nu faktiskt FÅR tala med domarna är bara en positiv bieffekt.

Samuel Rosenkvist
Trener – Herrer Elite

Bilden är från www.innebandyavisen.no (http://www.innebandyavisen.no/innebandyavisen2/index.php/nasjonalt/eliteserien-menn/1177-gjellerasen-knuste-solvdrommen-for-tunet).

← Adam Ekblom signerer for Gjelleråsen !   |   «Ny sesong, nye muligheter!» →