Forza Fighters

GIF Fighters G16 – NORGESMESTERE !!!!

Det var ulidelig spennende i NM finalen G16 mellom GIF Fighters og Sarpsborg, der det sto 2-2 etter 3 perioder. Igjen er det «sudden death» dødaren Tord Vetle Johansen som scorer det avgjørende målet, slik han også gjorde i semifinalen.
Ellevill begeistring og jubel fra de 200 GIF’erne på tribunen som støttet laget, og spillere og trenere kastet seg over hverandre i enorm lykkerus. GIF FIGHTERS G16 NORGESMESTERE !!!!
Lagene fulgte hverandre godt gjennom hele kampen, og hvor begge lags keepere gjør en solid innsats mellom stengene og hvor de også blir sitt lags BB i finalen. Vår egen goalie Philip Rudningen med en velfortjent hedersbevisning.
Kristoffer Bang Lund gjør 1-0 etter drøye 11 min. i første periode med pass Sander Windelstad, og Alexander Gasparini kvitterer til 2-2 et par min. før tredje periodens slutt med pass Fabian Stensberg. Dermed spilleforlengelse med 10 min. «sudden death» før evnt. straffeslag. Tord Vetle Johansen finner nettmaskene etter litt over 8 min. med pass Fabian Stensberg, og sørger for at den store «bøtta» havner i Nittedal og GIF Fighters G16.
Vi gratulerer samtlige spillere og trenerapparatet med Norgesmesterskapet og som Norgesmestere i G16.

Philip Aa. Rudningen, Martin K. Bernås, Fabian Stensberg, Alexander Gasparini, Thomas Hildre Hartvig, Marius Hals, Herman Aasgaard, Robin Marigård, Kimsander Ingebretsen, Simen Andersen, Marius Rostad, Sebastian Roth Tuhus, Lasse M. Robøle, Stian Robøle , Tord Vetle Johansen, Tobias Nielsen, Sander Windelstad, Kristoffer Bang Lund, Ole Bastian Løchen, Daniel Johansen, Jonas Neskvern, Geir Ole Løchen (Coach), Kim Ingebretsen (Coach), Espen Nielsen (lagleder) samt Sondre Mallaugstredet, Jonas Kristiansen, Sander O. Hanssen, Kasper Styffe, Jørgen Aulisether, Marcus Bekk, Elias Hermansen og Helge Mallaugstredet (lagleder).

G16-Norgesmestere 2015

← U19-VM er i gang….   |   Klart for NM-helg i Ekeberghallen! →