Forza Fighters

Høydramatisk da G18 mistet finaleplass

Semifinale G18 NM: GIF Fighters – Greåker. Etter 2 jevne perioder, var GIF det toneangivende laget i siste periode. Etter å ha ligger under stort sett hele kampen, får GIF straffe når det er få min. igjen. Stillingen er da 5-6. Olav tar straffa og skyter rett på keeper, så opp i lufta for så å trille i mål. Var det mål eller ikke ? På video i etterkant av kampen, kan det se ut til at ballen IKKE gikk bakover i banen og skulle dermed vært dømt for mål. Dommer blåste for ikke mål, men ser så at ballen triller i mål. Straffa skulle da vært tatt på nytt. Men det er ingenting vi får gjort med dette nå. Gutta gjør en god innsats, men manglet i dag det lille ekstra i spesielt nærkampene (og spesielt viktige tap rett foran eget mål). Dette var dagen da det ikke gikk vår vei som det så fint heter. 3-4 av målene til Greåker var dessverre av den billige sorten, men mål er mål. Ellers hadde vel GIF et stolpeskudd og 4 i tverra.

Etter å ha vært Norgesmestere i både 2012, 2013 og 2014 (noen også doble mestere i 2013), så blir det nå et lokaloppgjør i finalen mellom Greåker og Sarpsborg. 97/98-årgangen får ellers ny sjanse neste år. Det oppfordres til å støtte G16 i deres finale neste lørdag i Ekeberghallen.

← GIF jenter innkalt til landslagssamling   |   4. Semifinale: Gjelleråsen – Slevik, 5-7 (1-1, 4-4, 0-2) →