Forza Fighters

G18 med sesongens siste seriekamp

Mandag 16. mars var det klart for siste kamp i årets seriespill mot NOR92 i Mjøndalshallen. GIF var allerede seriemester og stilte ikke fullt mannskap til denne kampen. GIF stiller med 10 spillere + Bendik i mål. Kun 2 av de ordinære backene er med (Jørgen og Kåre). I tillegg stiller Olav og Nordli (keeper) som andre backpar.

GIF får en trøg start på kampen og slipper inn to lefser før det har gått 11 min. GIF henter seg litt inn og innhenter Nor92’s ledelse, men får en ny baklengs før perioden er over. Dermed står det 3-2 til Nor92 etter 1. periode. 2. periode blir bedre og GIF er mer på i denne perioden. Kvittering kommer etter 6 min. og ledelse kun 2 min. etterpå. Dermed ledelse 3-4 etter 2 perioder. I siste periode er Nor92 sluttkjørt og GIF kjører nå kampen fullstendig og går opp til 3-6 etter drøye 11 min. Men så starter moroa når det gjenstår 5 min av kampen. GIF får en 2 min. for holding. Ingen mål i undertall men ny utvisning kommer og på veien ut får spilleren ytterligere 2 min. for høy kølle ??? og dermed ute for resten av kampen (den skjønte i hvert fall ikke jeg). Det går bare 15 sek. og GIF får ytterligere en 2 min. for skulder mot skulder og må dermed spille 3 mot 5. Nor92 lager 2 mål og ytterligere et når det gjenstår 15 sek. av kampen. Dermed poengdeling. Det er aldri bra å skylde på dommerne, men de klarte nok å ødelegge kampen for GIF på et tidspunkt hvor Nor92 var fullstendig akterutseilt.

Nå er det bare en ting som gjelder. Å være best mulig klar til NM sluttspillet 11-12. april i Tindlundhallen samt finale 18. april kl. 19.00 i Ekeberghallen.

Kampfakta  : NOR92 – GIF Fighters : 6-6 (3-2)(0-2)(3-2)      Skudd på mål: (5-7)(7-5)(7-10) Tot. 19-22

Poeng: Henrik 2+0, Edvin 1+2, Olav 1+1, Sander 1+1, Erlend 1+0, Bendik 0+1, Nordli 0+1

Utvisninger: NOR92 1×2, GIF 3×2 og 1x(2+2)

← NM-kvartfinaler, Herrer   |   G18 seriemester 2015 etter seier over Bækkelaget →