Forza Fighters

G18 med ny seier på en litt dårlig dag.

Søndag 8. mars var det klart for ny kamp mot det sammenslåtte laget Fredrikstad/Slevik i Gaustadhallen. I forrige oppgjør har GIF en strålende 1. periode (5-0) for så å slite tungt i de to siste periodene, men vinner likevel 5-3. Til denne kampen stiller GIF med 12 spillere + Solbakken i mål. I forkant av kampen er det svenskehandel på planen med det resultat at 4-5 spillere kommer kun 20 min. før kampstart. Dette gir ingen god oppladning og forberedelse til kampen. Dette ødelegger også roen til medspillere. Så hva betyr dette for kampen ?

GIF starter kampen bra og har noen småsjanser med en gang. Etter 4 min. får så GIF spille i PP. Men det fungerer dårlig. Labert tempo, få sjanser og ingen mål. Men 5 min. senere står det likevel 0-2 til GIF. Ett mål av Eivind etter langskudd samt et av Mikkel fra tårnet hvor han får forært ballen fra motstander. Etter dette blir det mer jevnspilt og GIF gjør en del feil, spesielt i oppspillene. Etter 13 min. reduserer Fr.stad/Slevik hvor de snapper en tversoverpasning fra en av våre backer. Bare minuttet etter sitter utligningen. En Fr.stad/Slevik spiller får gå igjennom hele forsvaret til GIF på egenhånd. Slett forsvarsarbeid. Like før bommer også GIF på åpent mål. Spillet til GIF fungerer ikke like bra lenger. Perioden ebber ut med 2-2.

Neste periode sliter også GIF med spillet sitt. Fr.stad/Slevik kommer 3-4 ganger i overtall mot GIF’s forsvar. Enten 2 mot 1 eller 3 mot 2. De vinner da også perioden 1-0, dog etter ett litt heldig mål. Hadde Fr.stad/Slevik stilt inn sine skudd litt bedre, hadde de kunnet økt ledelsen ytterligere.

I siste periode kjemper Fr.stad/Slevik som løver. Med seier i dag ville de hatt sjanse på en sluttspillplass. De gjør det dermed vanskelig for GIF. Men GIF er ikke kjent for å gi seg. Knapt 5 min. har gått når Eivind setter et skudd i stanga for andre gang i kampen. Så minuttet etter er Olav på farten. Kommer alene med keeper, skyter rett på, men setter heldigvis returen i mål. Det var befriende. GIF har dermed utlignet. GIF taper ikke mange jevne oppgjør. Ej heller denne gangen. GIF får nytt overtallsspill etter 7 min. Igjen uten resultat, men litt bedre PP denne gang. Så 3 gang med PP sitter den. Edvin er målgjører. Dermed 3-4 når det gjenstår 3.30 av kampen og det blir også sluttresultatet.

Spillet til GIF var litt under pari i dag. Spillerne klaget litt på underlaget. Ballen spratt visstnok mye mer enn vanlig, så det får være unnskyldningen. Men GIF vinner. Seier er seier. Det er ikke lett å slå GIF. Men det som er sikkert, er at det må til en annen tenning og prestasjon i neste kamp mot Bækkelaget for å avgjøre seriemesterskapet.

Kampfakta  : Fredrikstad/Slevik – GIF Fighters : 3-4 (2-2)(1-0)(0-2)      Skudd på mål: (6-6)(4-7)(4-9) Tot. 14-22

Poeng: Olav: 1+1, Edvin, 1+0, Eivind 1+0, Mikkel 1+0, Martin 0+1

Utvisninger: Fr.stad/Slevik 3×2, GIF 1×2

← 1. KV: Gjelleråsen – Sarpsborg, 7-6 (1-3, 2-1, 4-2)   |   Gjelleråsen – Akerselva, 9-5 (1-3, 4-1, 4-1) →