G18 med årsbeste – knuste Greåker med 12-2

Fredag 6. mars var det klart for ny kamp mot Greåker. Forrige oppgjør endte 3-4 til GIF etter å ha ligget under med 3-0. GIF stiller med 3 rekker + Nordli i mål. Det ser ut til at begge lag stiller med sitt sterkeste mannskap. Sander er dog ute med sykdom.

GIF starter med 2 rekker og kommer klart best i gang. Første mål kommer allerede etter 2 min. Det er nesten kun et lag på banen. Og det går nesten halve perioden før Greåker får sitt første skudd på mål. Da leder GIF allerede 2-0 og har hatt 9 skudd på mål. GIF vinner perioden med komfortable 4-0 etter mye bra spill. 13-3 i skuddstatistikken sier også sitt.

Neste periode åpner Greåker bedre og har en del skudd på mål. Men etter ca. 5 min. så har de løpt fra seg og gjort sitt for dagen. GIF tar over i banespillet igjen og lager ytterligere 4 mål før det har gått 14 min. GIF leder nå med hele 8-0. Hva skal vi si ? En av våre argeste konkurrenter til NM tittelen får svært lite til. GIF går nå over til å spille med 3 rekker i resten kampen. Greåker vinner resten av perioden med 0-1.

Siste periode blir litt mer jevnspilt. GIF fortsetter dog å score mål og perioden ender igjen med klare 4-1.

Føler kanskje jeg var litt streng i forrige referat, så jeg får ta i litt her. GIF leverer årsbeste. Bortsett fra første 5 min. av 2. periode hvor Greåker har 5 skudd på mål, var GIF totalt overlegne i dagens oppgjør. Greåker hang rett og slett ikke med på tempo og tapte stort sett alle dueller. GIF er bunnsolide i forsvar og har mange bra kombinasjoner fremover. Det jeg likte best var at GIF fikk ballen mye hurtigere fremover i banen enn i tidligere kamper. Dette resulterte i mange flotte mål hvor Greåker ikke hang med. Jeg har ikke for vane å fremheve enkeltspillere fordi GIF har så mange gode spillere. Men i dag deles BB mellom Nordli og Olav. Nordli i mål som har mange kvalifiserte redninger under kampen. Noen er av veldig høy klasse og redder oss helt klart fra flere baklengsmål. Så er det Olav som er i det lekne hjørnet. Han gjør nesten som han vil og bruker Greåkerspillerne som rundingsbøyer, har nydelige assister samt lager flere mål selv. Beste poengplukkere i dag var: Olav 3+3, Eivind 3+1 og Mikkel 3+0.

Kampfakta  : GIF Fighters – Greåker : 12-2 (4-0)(4-1)(4-1)      Skudd på mål: (13-3)(8-10)(9-5) Tot. 30-18

Utvisninger: Greåker 2×2

← Gjelleråsen – Akerselva, 9-5 (1-3, 4-1, 4-1)   |   9 GIFere tatt ut til U19 landslagssamling . →