G16 til topps i regionscupen !!

Vi møter i Gjerdrumshallen med 2 keepere og 17 utespillere , og starter med Philip kassa og 3 rekker .

Litt nervøs start , og det er Tunet som tar ledelsen allerede etter 03.49 i 1. periode . Alltid guffent med et baklengsmål så tidlig i kampen . Tunet får en spiller utvist etter 06.23 , men vi får ikke noe ut av vårt overtallsspill . Først etter 12 min. kommer utligningen , hvor Sander Windelstad tar et soloraid og kvitterer til 1-1 . Dette sørger for balanse i regnskapet . Tid 17.01 : Fabian Stensberg passer til Alexander Gasparini som fyrer fra omtrent midtbanen , Tord Vetle Johansen gjør en god jobb og skjermer foran kassa til Tunet , slik at skuddet finner nettmaskene bak Tunets keeper . Ledelse 1-2 , og som står seg til første pause .

2. periode og Tunet kvitterer til 2-2 etter 28.39 og vi er like langt i målprotokollen . Vi får en spiller utvist etter 31.39 , hvor BP sitter godt og Tunet nektes nettkjenning i sitt overtall. Til nå har vi ikke spilt noen god periode , men vi går i ledelse 2-3 etter 37.38 og Sander noterer seg for sitt andre mål i kampen , pass fra Tord Vetle . Det tar ikke lange tiden før Tunet er på ferde igjen og kvitterer til 3-3 etter spilte 39 min. , og som er stillingen etter 2 perioder .

3. periode begynner med en skikkelig kalddusj , da Tunet tar ledelsen 4-3 etter spilte 41.45 . Halvannet minutt senere får vi vår andre utvisning i kampen , men nok igjen viser vi styrke i vårt undertallsspill og slipper ikke Tunet til . Vi hever oss og spillet blir bedre når vi finner mer ut av tingenes gang , og velger å gå ned på 2 rekker . Dette gir utslag etter ca. 48 min. , da Tobias Nielsen finner Jonas Neskvern som omsetter til 4-4 og vi er i balanse i målprotokollen . Vi fortsetter å presse på , og da Ole Bastian Løchen finner Tobias på køllebladet omsettes det til vår femte scoring i kampen . Tid 55.22 . Tunet tar sin T.O. og vi blir presset voldsomt inn i egen sone og mot vår egen kasse , men vi står i mot og rir av de nervepirrende minuttene mot kampens sluttsignal og kan endelig slippe jubelen løs . Vi vinner 4-5 over Tunet , og kan krone oss med GULL i regionscupen etter en jevn , tett og tøff kamp .

Gratulerer til ALLE GUTTA for super innsats , og også til vår eminente heiagjeng på tribunen som støttet oss under hele kampen med sine heiarop som lagde godt liv .

innebandyholum15

Sportslig Hilsen

Geir-Ole Løchen

← 9 GIF’ere tatt ut til landslagssamling 1-3. april   |   G18 med ny finaleseier i Regionscupen. →