Forza Fighters

Paradisbukta – GIF Fighters Herre rekrutt : 5-11

Etter en solid 1. periode av GIF Fighters Herre rekrutt mot Paradisbukta i Bjølsenhallen med 1-6 , kunne dagens 7 oppmøtte publikummere ane storseier over hjemmelagets 7 utespillere og keeper . Derimot var det hjemmelaget som var mest på hugget i 2. og 3. periode , og hvor GIF sløste voldsomt og nølende med avslutninger på hjemmelagets keeper . Pasninger og mottak litt slurvete til tider , og nøyaktigheten satt ikke slik som i 1. periode . Foran kassa til Paradisbukta var det mange sjanser som ikke endte opp i noen ting , og skuddvilligheten var til tider fraværende . Morsomt å se Henrik Gulbrandsen traktere backplassen i duo med Rosenkvist , hvor de har bra kontroll på det meste . Litt uvant for Henrik , men har sikkert lært mye fra U19 turneringen i Polen . Det blir en solid borteseier med 5-11 , men den kunne godt blitt større hadde det vært mer besluttsomhet og tilstedeværelse for spillere og keeper . Dagens mannskap : Bendik Fjeldstad (k) , Kristian Wiker 2/2 , Espen Evensen 0/1 , Atle Bjørnseth 0/1 , Samuel Rosenkvist , Sander Ødegården 1/2 , Anton Eliasson 2/1 , Simen Vestgården 1/2 , Edvin Eikland 3/0 , Henrik Gulbrandsen 1/0 , Ulrik Engmann 1/1 .

← Bækkelaget – Gjelleråsen, 1-6 (1-2, 0-3, 0-1)   |   Gjelleråsen – Tunet, 6-5 (3-0, 2-4, 1-1) →