Forza Fighters

Hasle/Løren ble for sterke i Lihallen

GIF Fighters Herrer Rekrutt fikk seg en real schmeck av Hasle/Løren i lørdagens oppgjør i Herrer 2. div., og måtte bite i det sure eplet med tap 8-10 for laget med adresse nær Økern torg.
GIF hang godt med i første periode, men lavt tempo samt upresise pass og avslutninger gjorde at GIF lå under 2-3 til første pause.
2. periode åpner med rødt kort til GIF da en spiller ikke var ført opp på kampskjemaet, rett i dusjen med spilleren og 5 min. lagstraff. HL får deretter en 2. min. etter 22 sek. spilt, og det spilles 4 mot 4 i to minutter hvor HL setter to kasser. Ny utvisning til GIF og HL opp i 2-6 ledelse akkurat når lagstraffen på 5. min. er sonet. 5 min. spilt av andre periode og 4 mål etter i protokollen og GIF er fulltallige. Det varer ikke mer enn 22 sek. før GIF igjen får utvisning, der spilleren også klarer å prate på seg en protest, og dermed 2+2+10!! Undertall i nye 4 min., men det er GIF som vinner undertallet med 1-0 og redusering til 3-6. Slutten av andre periode blir mye klabb og babb, dårlige valg og løsninger, og GIF går til andre pause med 5-9.
HL går raskt opp i 5-10 etter 28 sek. av tredje, mens GIF står og sover. Endelig tennes GIF til å sette opp tempoet, og hjemmelagets spill hever seg betraktelig. HL blir presset mer og mer inn i egen sone, og GIF spiller tidvis god og fartsfylt innebandy. Opphentingen begynner, men det spørs om det ikke var i det seneste laget. HL rir av presset og GIF får ikke mer enn tre reduseringer, dermed 8-10 når sluttsignalet lyder.
Dagens GIF lag: Albert Neef (Keeper), Espen Evensen 2/2, Atle Bjørnseth 0/3, Olav Ansnes Falkeid 2/0, Kristian Wiker Holmemo 2/0, Edvin Eikland, Andreas «Kåre» Hordvik, Simen Vestgården 1/1, Henrik Gulbrandsen 1/0, Mikkel Lindblad, Erlend Bjerknes og Audun Moen Hovin

innebandy615

← GIF Fighters i Regionscupfinaler !   |   Slevik – Gjelleråsen, 7-6 (3-2, 2-3, 2-1) →