G18 til finale i Regionscupen

Lørdag var det klart for semifinale i Regionscupen mot Tunet i Lihallen. GIF stiller med Bendik i mål + 14 utespillere.

GIF starter med 3 rekker og som i forrige møtet med disse to lagene, får igjen GIF en pangstart. Edvin setter 1-0 før det har gått 2 min. Tunet utligner så etter 9 min. GIF har et lite overtak i spill og sjanser i denne perioden.

I 2. periode går GIF ned til 2 rekker og tar med dette et godt grep om kampen. 8 min. inn i perioden står det 4-1 til GIF. Først Anders som setter sitt varemerke i mål. Så kommer 2-1 ved Henrik etter glimrende forarbeid av Edvin og Erlend. Edvin pass til Erlend mellom bena og Erlend lynhurtig tversoverpass til Henrik. Tunet klarer ikke å følge med. Olav setter så en straffe i mål. GIF pådrar seg utvisning og Tunet reduserer. Senere blir det ny utvisning på GIF. Men i stedet for ny redusering, øker GIF ledelsen ved Edvin. Tunet får likevel en helt unødvendig redusering på tampen av perioden. Dermed 5-3.

I siste periode maler maskineriet til GIF videre. Det blir både 6-3 og 7-3 før det har gått 5 min. av perioden. Etter dette blir det ytterligere et voldsomt press mot Tunets keeper som har hellet med seg. To skudd i stanga og to i tverra. Mot spillets gang reduserer så Tunet. Anders lager så både 8-4 og 9-4. Det siste etter at GIF hadde fått sin tredje utvisning for dagen. GIF spiller da 4 mot 6. Assister av hhv. Jørgen og Sander.

En god kamp av GIF som bare blir bedre og bedre utover i kampen. Etter hvert relativt overlegne. GIF får i dag 2 utvisninger som er helt feil. Det må da være lov og spille innebandy langs vantet uten å få utvisning. Greit å ta hardt/farlig spill men ikke når man kun oppfører seg som snille pusekatter. Regionsfinalen går ellers i Gjerdrumshallen søndag 1. mars kl. 15.30.

Kampfakta: GIF Fighters – Tunet : 9-4 (1-1)(4-2)(4-1)      Skudd på mål: 33-14 (9-4)(12-6)(12-4)

Poeng: Anders 3+0, Edvin 2+1, Olav 1+2, Erlend 1+1, Henrik 1+0, Mikkel 1+0, Sander 0+1, Jørgen 0+1, Eivind 0+1

Utvisninger: GIF 3×2

← Gjelleråsen – Tunet, 6-5 (3-0, 2-4, 1-1)   |   GIF Fighters i Regionscupfinaler ! →