Forza Fighters

G18 satte en stopper for Tunets seiersrekke.

Lørdagens motstander i Høyenhallen var Tunet som imponerende hadde vunnet sine 4 siste kamper, bla.a over både Sarpsborg og Greåker. GIF har fremdeles noen ute med skader og sykdom, men stiller likevel med nesten 3 fulle rekker. Dvs. mange får spille.

GIF får en pangåpning. Mikkel setter en i kassa allerede etter 45 sek. Kun 30 sek. senere er Tunet på farten og setter en i stanga. Fru fortuna er med oss. Hele 1. periode går GIF sin vei. Det stopper ikke før GIF har 0-4.

I begynnelsen av 2. periode setter GIF en ball i krysset som dommerne helt utrolig ikke dømmer i mål. Hvordan er det mulig ? GIF setter likevel 0-5 når det har gått 6 min. Mikkels tredje for dagen. Så tar kampen en vending. GIF får en 2. min. og Tunet reduserer til 1-5. Ytterligere 2 mål blir «forært» av GIF. Ikke bra. Tunet vinner dermed perioden 3-1 selv om spillet er jevnt i denne perioden.

I siste periode spiller ikke GIF som et lag. Lite pasningsspill og alle skal skyte i mer eller mindre umulige situasjoner og det går sjelden bra. Tunet får anledning til å redusere på en retur og utligne GIF sin store ledelse. GIF får så spille i overtall når det gjenstår 6 min. Dessverre er overtallsspillet elendig og det blir ikke skapt en eneste sjanse. Når det så er igjen ca. 3 min. av kampen skulle helt klart Tunet hatt en ny utvisning for usportslig opptreden. En av GIF spillerne blir regelrett dyttet med strake armer etter at spillet var avblåst. Selv i fotball hadde det gitt en klar utvisning. Dermed ebber kampen ut og sluttresultatet blir 5-5.

Kristian står 2 perioder i mål for GIF i dag på en glimrende måte. Gjør en meget god kamp. Bendik står siste og gjør også en god figur og har bla.a. en redning hvor en Tunet spiller kommer alene mot mål. Med 14 utespillere, ble det nok litt rot i formasjonene. Alltid litt lettere med jevne femmere. La det være sagt at GIF ikke gjør noen dårlig kamp i dag. Tunet gratuleres derfor med en god kamp. Lagene treffes på nytt igjen den 13. feb. i semifinalen i Regionscupen.

Kampfakta  : Tunet – GIF Fighters : 5-5 (8-9)(6-7)(4-10)      Skudd på mål: (8-9)(6-7)(4-10) Tot. 18-26

Poeng: Mikkel 3+0, Eivind 1+1, Erlend 1+0, Anders 0+1, Olav 0+1, Audun 0+1, Sander 0+1

Utvisninger: GIF 1×2, Tunet 1×2

← Rosenkvist med sin første scoring for GIF Fighters !   |   Gjelleråsen – Sarpsborg, 7-5 (3-3, 0-2, 4-0) →