Forza Fighters

G18 med 17-0 i Regionscupen

Tirsdagens motstander i Lihallen var det sammensatte laget Gjerdrum/UllKisa. Med flere skader og en del ute med sykdom, har GIF akkurat nok til å stille med 2 rekker + Bendik i mål.

GIF sitt spill var i perioder meget bra, dog mot en motstander som til tider kun rekker GIF til knærne. Det var et klart svakere lag enn i siste møte. Gjerdrum/UllKisa har også tatt konsekvensen av å ikke sanke et eneste poeng i G18 Elite og tatt valget å gå den tunge veien ned til G18 1.div.

GIF har med seg 2 nye spillere i dagens kamp, nettopp ankommet fra Sveiva (Sander Ødegården og Erlend Bjerknes). Begge får en pangstart på karrieren i GIF. Sander åpner ballet med sin 1-0 scoring og varter opp med bra spill hele kampen. Mens Erlend er målkåt i hele kampen og stopper ikke før han har satt inn hele 8 mål bak en frustrert Gjerdrum/UllKisa keeper.

Største årsak til den store seieren, var tempo. Gjerdrum/UllKisa klarte heller aldri å følge med våre skyttere som stadig vekk fikk store rom å boltre seg i. I tillegg vant GIF de fleste dueller overalt på banen. Da måtte det gå som det gikk. Gjerdrum/UllKisa hadde på sin side kun 2-3 farlige sjanser i løpet av kampen. De tok Bendik seg av på en glimrende måte.

Neste motstander blir Tunet i semifinalen. Sannsynligvis blir den spilt fre. 13. feb. kl. 20.15.

Kampfakta  : GIF Fighters – Gjerdrum/UllKisa : 17-0 (5-0)(6-0)(6-0)      Skudd på mål: (15-4)(9-2)(18-5) Tot. 42-11

Topp 4 på poeng: Erlend 8+1, Edvin 2+3, Mikkel 0+5, Eivind 4+0

Utvisninger: GIF 2×2, Gjerdrum/UllKisa 1×2 og 1×5

← Nor92 – Gjelleråsen, 3-9 (1-3, 0-2, 2-4)   |   Grei – Gjelleråsen, 8-10 →