G18 med god start i 2015

Serien var spilt halvveis før jul og det var nå duket for nytt oppgjør mot Sarpsborg i Lihallen. Forrige møte endte 5-4 til GIF etter et jevnt oppgjør. GIF spiller denne gangen med 2 rekker i hele kampen + Bendik i mål.

GIF får en god start. Etter 7 min. rulles et angrep opp fra høyresiden, Simen inn i tårnet og Edvin videre til Henrik som smeller den inn uten sjanse for keeper. Mønsterangrep. Etter ytterligere 8 min. tar Audun skjeen i egen hånd. Avanserer fra backplass, over midten og setter den sikkert i mål. Sarpsborg har kun 1 skudd på mål i denne perioden.

2 per. får en pangstart. Edvin smeller til på volley fra tårnet før minuttet har gått. Ikke lenge etterpå er Henrik på farten igjen. Avanserer noen meter på venstrekanten og setter ballen nydelig i motsatt kryss. Halvveis i perioden får GIF en utvisning og Sarpsborg reduserer til 4-1. Ny redusering kommer etter 14 min. Litt unødvendig. Etter spill og sjanser og hvor antall skudd på mål var 15-4 i GIF’s favør, var det ganske flatterende for GIF at perioden ender 2-2.

5 min. ut i 3. perioden reduserer så Sarpsborg en gang til slik at det står 4-3. Da er det nerve i kampen igjen. Men når det gjenstår 5 min. av kampen, tar Edvin sats som bare Edvin kan. Fra egen banehalvdel setter han fart, ingen Sarpsborgspillere klarer å følge han og til slutt rundes keeper. Dermed ender kampen 5-3 til GIF.

GIF fortsetter det gode spillet fra Gothia hvor de fikk en meget sterk kvartfinaleplass, dog med lavere tempo. Rekkene er de samme med Henrik/Edvin/Simen/Joakim/Audun og Olav/Mikkel/Anders/Eivind/Martin. Ikke tvil om at førstnevnte rekke hadde mest overskudd og fungerte best i dag med 5-1 i kampen mens den andre rekka måtte ta til takke med 0-1. Siste mål imot kom i undertallsspill. I Gothia var forholdet motsatt. Da var det den andre rekka som var mest på hugget. Alt i alt en grei kamp. Etter spill og sjanser skulle nok seieren vært langt større. Bla.a. 4 skudd i stang/tverra.

Kampfakta  : GIF Fighters – Sarpsborg : 5-3 (2-0)(2-2)(1-1)      Skudd på mål: (7-1)(15-4)(8-2) Tot. 30-7

Mål: Edvin 2+1, Henrik 2+1, Audun 1+1, Joakim 0+1

Utvisninger: GIF 1×2

← 5 GIF’ere tatt ut til Polish cup 5-8. februar   |   Sveiva – Gjelleråsen, 4-8 (1-3, 1-2, 2-3) →