Uavgjort for Herrer rekrutt mot VIF i 2. div.

Med eliteguttas ankomst ca.10-15 min. før kampstart, stilte GIF Fighters-2 med 9 utespillere og 2 keepere til onsdagens dyst i Herrer 2. div. i Jordalhallen. Dagens mannskap var keeperne Albert Neef og Andreas Ansnes Falkeid som skulle dele oppgaven i buret, og Robin Norstrøm, Kristian Wiker Holmemo, Samuel Rosenkvist, Anders Mellum, Atle Bjørnseth, Olav Ansnes Falkeid, Simen Vestgården, Carl Bacolod og Andreas «Kåre» Hordvik.
VIF får en pangstart med scoring etter 24 sek., hvor GIF Fighters blir tatt på senga. Olav kvitterer etter et par minutter pass «Kåre», og GIF kommer seg mer inn i kampen. Robin gir GIF ledelse pass Anders, hvoretter Carl gjør alt alene til 1-3 for GIF og ledelse etter 1. periode. Samme mann øker GIFs ledelse til 1-4 pass Atle etter ca. 7 min. i andre, hvor VIF vender om og reduserer med to mål før Robin øker til 3-5 pass Carl i spill 4 mot 4. Simen gjør deretter 3-6 pass Anders også det 4 mot 4, og GIF mestrer 4 mot 4 betydelig bedre enn VIF. Ledelse 3-6 etter to perioder og det virker sikkert, men litt taktiske feil av GIF gjør at VIF scorer tre mål i siste periode og dermed 6-6 og poengdeling.
Man tar lærdom av slike kamper, og med litt færre feil og bedre taktikk, ville nok resultatet vært annerledes og til fordel og seier for GIF Fighters Herrer rekrutt.

innebandy318

← G18 troner på tabelltoppen etter ny seier   |   Forrykende 1. periode av G18 ! →