Forza Fighters

Miniturnering i Lihallen

Hele 600 spillere og 1400 tilskuere var i Lihallen i løpet av lørdag og søndag, hvor det ble spilt miniturnering for de aller yngste innenfor innebandysporten. Med hele 87 lag i aksjon, var det «full rulle» fra tidlig morgen, og med ca. 140 kamper som skulle gjennomføres. GIF TV filmet og overførte til LED skjerm, og med innimellom litt «live» fra Innebandy VM for Herrer som spilles nå i Gøteborg Sverige. Utrolig morsomt å se så mange lag i aksjon, og ekstra hyggelig var at det var så mange jentelag med. Det var innsats av samtlige lag og med stor sosial faktor. Hyggelig å se så mange ivrige spillere ute på banene, samt den store tilskuerskaren som heiet på sine respektive lag. Vi håper ALLE ble fornøyde med miniturneringen, og det vistes ganske så bra under premieutdelingen med jubel og lagenes eget kamprop.

Vi takker spillere, trenere og tilskuere for en fremragende helg i innebandyens tegn, og ønsker samtlige lag og deres supportere hjertelig velkommen til neste miniturnering i Lihallen.

En ekstra stor takk til yngres avdeling v/Ronny Baltzersen, Kari Pedersen og Camilla, styret ved leder Ann Marit Ansnes og nestleder Jan Vetle Eikland, samt alle de andre uvurderlige som gjorde stor innsats i kiosk, inngang, rydding, dommeroppdrag, bakvakter, vaffelrørere, dugndsansvarlig, frivillige, osv. osv.!
Takk for i år, og hjertelig velkommen tilbake til GIF Fighters – Lihallen – og til miniturnering i fremtiden.

GIF FIGHTERS

Gutter 97 Sort

Bildet er fra en miniturnering noe tilbake i tid og viser 1997-årgangen til GIF Fighters. Mange av disse guttene spiller nå på vårt G18-lag, mange er Norgesmestere 3-4 ganger i aldersbestemte klasser, og flere har debutert på vårt Elitelag.

ALLE BEGYNNER ET STED !

← Forrykende 1. periode av G18 !   |   Toppoppgjør i 2. div. →