G18 seiret over NOR 92

Dagens motstander var NOR 92. Det var en stund siden (2-3 år ?) GIF hadde spilt mot Drammenslaget. De kommer med en ungt lag bestående av kun 2 spillere født i 97 og resten 98. Man skulle tro at GIF skulle få en grei kamp, men det ble ikke helt slik. Største årsaken til dette var nok at en del av våre spillere hadde vært på russetreff i Sälen hele helgen samt at andre hjemlige spillere også hadde vært med på aktiviteter som ikke akkurat var til fordel for godt innebandyspill. Det omorganiseres litt på rekkene og GIF starter kampen med 3 rekker mens NOR 92 kjører med 2 i hele kampen.

GIF starter opp i god stil og styrer det meste som foregår på banen. Grei periode av GIF men det merkes at spillet ikke glir like fint som før. Litt rotete er vel ordet. Likevel leder GIF 3-0 etter 2 strålende scoringer av Sander (begge etter fine pasninger fra Daniel) og et av Eivind i velkjent stil.

I begynnelsen av 2. periode ser det ut til at GIF her sovnet helt inn. NOR 92 får lov til å redusere 2 ganger før det har gått 6 min. Men så får GIF spille i overtall og får en noe heldig scoring. Det skytes og ballen treffer Edvin og går inn. Scoringen var nok litt tvilsom da Edvin muligens hjelper ballen inn med leggen, dog ikke  med vilje. Perioden avsluttes med 2 utvisninger for GIF, men stormen ris av (som vanlig).

I 3. periode går GIF tilbake til ordinære rekker igjen og det går under 2 min. så sitter ballen i nota. Henrik går litt frem og tilbake bak mål for så å finne Edvin foran mål og GIF går opp til 5-2. Etter dette blir det lite spill fra GIF sin side og enkelte spillere blir mer gretne og sure enn nødvendig. I tillegg pådrar man seg ytterligere unødvendige utvisninger. Den ene reduserer NOR 92 på, slik at sluttresultatet blir 5-3.

GIF vinner sin 6. kamp på rad på en dag hvor mange virker slitne etter helgens strabaser. 2 spillere utmerker seg også og står for alle 10 utvisningsminuttene. 2 av utvisningene var dog av litt tvilsom karakter da det var kamp om ballen og skulder mot skulder. Styrkeforskjellen mellom lagene var nok med på å gi GIF noen ekstra utvisnings-minutter. Ellers vil vi gratulere NOR 92 sitt unge mannskap som gjør en bra kamp mot GIF denne gangen og kan være stolte av sin prestasjon. Selv om GIF styrer det meste av spillet (som også skuddstatistikken viser), har NOR 92 en del giftige kontringer.

Kampfakta  : GIF Fighters – NOR 92 : 5-3  (3-0)(1-2)(1-1)      Skudd på mål: (9-2)(5-2)(7-3) Tot. 21-7

Utvisninger: GIF 5×2, NOR 92 2×2

05.09      1-0   Sander (ass. Daniel)

13.29      2-0   Eivind

16.48     3-0   Sander (ass. Daniel)

23.28      3-1

25.45      3-2

29.57      4-2   Edvin (iht. kampskjema)

41.47      5-2   Edvin (ass. Henrik)