Forza Fighters

G18 GIF Fighters – Nor 92 : 5-3

Noen kommer direkte fra russefeiring i Sverige , og noen har inntatt «frokost» sent på dagen . Ikke akkurat optimale forberedelser til kampen mot Nor 92 en tidlig søndagskveld i Romsåshallen , og hvor spillerne preges av å være halvsekundet for sene i alt de foretar seg ute på banen . De virker slitne av dagen før , og med dertil «kort lunte» som følge av dette . Hospitantene Sander Windelstad og Daniel Johansen gjør sakene bra , og leverer en god kamp . Et hardtkjempende Nor 92 leverer god motstand og får våre spillere til å gjøre feil etter feil , sure og gretne , og med hyppige besøk i «fryseboksen» . GIF Fighters vinner 5-3 på en «sliten» søndag , men burde vel gå i tenkeboksen om hvordan de gjennomfører kampen .

sliten+gutt

← G18 seiret over NOR 92   |   Trenger flere spillere →