Forza Fighters

GIF Fighters 2 – Paradisbukta : 8-4

Det manglet en spiller for å få 2 fulle rekker mot Paradisbukta i dagens 2. div. kamp, men GIF Fighters 2 ble fulltallige rekkemessig da Olav ble innkalt og dukket opp mot slutten av 1. periode. I dag stilte GIF Fighters opp med følgende spillere: Keepere Andreas Nordli (Elite/G18) og Albert Neef som skulle dele oppgaven i buret i dag. Simen Vestgården, Edvin Eikland, Andreas «Kåre» Hordvik, Magnus Østengen, Eivind Brandeggen og Olav Ansnes Falkeid (alle G18), Kristian Wiker Holmemo, Atle Bjørnseth, Espen Evensen (Elite) og Coach/back Samuel Rosenkvist.
GIF Fighters vinner kampen 8-4 (2-1) (3-2) (3-1) uten å storspille, men innsatsen og resultatet er likevel mer enn gledelig. Keep Albert Neef vartet opp med ett par gode redninger i tredje periode, og han viser meget god utvikling. Spillet var bra i perioder, men kunne godt vært hakket bedre ved bedre avgjørelser og beslutninger. Men seier er seier og det skal vi ta med oss.

Magnus 2/1
Edvin 2/0
Espen 1/2
Atle 1/1
Simen 1/1
Eivind 1/0
Olav 0/1

gif-magnus2

MAGNUS ØSTENGEN

forside : KEEP Andreas Nordli

← Trenger flere spillere   |   G18 fremdeles med full pott. →