G18 fremdeles med full pott.

Lokaloppgjør mot Sveiva er alltid en vinner. Så også denne gang. Kanskje litt flatterende for Herrer Elite, men det var faktisk dobbelt så mange tilskuere på dagens G18 kamp enn Herrer Elite mot Bækkelaget. Synd, for Herrer Elite var også i godt gammelt slag i dag – dog mot litt svakere motstand enn vanlig. GIF starter ellers kampen med 3 rekker mens Sveiva kjører med 2 i hele kampen.

GIF starter med å styre kampen slik det er avtalt. Ikke mye Sveiva klarer å få til av sjanser. Hull på byllen får GIF etter halvspilt periode. Anders sender i vei et skudd av godt gammelt merke og GIF går opp i ledelsen. Dobling blir det 4 sek. før periodeslutt. Henrik fyrer av fra midtbanen og Edvin er der han skal være og putter returen i mål. Grei periode av GIF.

2 periode får en pangstart. Daniel får til et meget godt skudd fra sin venstreside og rett opp i motsatt kryss etter kun 51 sek. Så kommer Sveiva litt mer med i kampen og Nordli må ty til noen klasseredninger. Det blir en jevn periode hvor Sveiva reduserer når det er ca. 4 min. igjen av perioden etter en gavepakke fra GIF.

I 3. periode kunne man tenke seg at GIF er enda tettere oppi motstander ved noen anledninger, slik at enda færre skudd når frem til mål. Det blir ikke helt slik. Sveiva reduserer på nytt til 3-2 og det er fremdeles nerve i kampen. Edvin gjør 4-2 mens Sveiva reduserer på nytt da GIF ikke tar løpet og stenger for Sveivas skudd. Etter 11.50 tar GIF time-out og går så ned til 2 rekker. Drøye minuttet senere kommer 5-3 ved Henrik etter velkjent oppskrift med Olav i førersetet. Spikeren i kista kommer ved Audun som hamrer ballen i krysset fra ca. 6-7 meter.

GIF vinner i dag en komfortabel og fortjent seier og er dermed fremdeles ubeseiret og med full pott.

Kampfakta  : GIF Fighters – Sveiva : 6-3  (2-0)(1-1)(3-2)    Skudd på mål: (9-1)(5-5)(9-5) Tot. 23-11

Utvisninger: Ingen

11.46      1-0   Anders (ass. Mikkel)
19.54      2-0   Edvin (ass. Henrik)
20.51      3-0   Daniel (ass. Simen)
36.16      3-1
42.58      3-2
43.53      4-2   Edvin (ass. Henrik)
50.04      4-3