Forza Fighters

Oppstart GIF Fighters «fra junior til elite» !!

GIF Fighters sitt ungdomssatsningsprosjekt, JUNIOR ELITE («fra junior til elite»), starter med samling fredag 12. desember i Lihallen. GIF Fighters satser hardt på å rekruttere jenter/gutter til våre respektive Dame og Herre elitelag, hvor det vil bli uttak av de spillere som kvalifiserer seg, og disse får tildelt en JUNIOR ELITE kontrakt. I dagene fremover vil det sonderes spillere i årsklassene 1996, 1997, 1998 og 1999 (+ G15-spillerne født i 2000 ), der treninger og kamper vil observeres for å få dannet et bilde av hvem som har ambisjoner, holdning, innsats, talent osv. Altså spillere som satser mot elite og landslag.
Våre egne Herre Elite/landslagsspillere vil holde samlingene, og da med Mads Rongsjord og Hans Roar «Hansa» Wilhelmsen i førersete. Matriser er Erik Rudsli og Morten Hoem.
Informasjon er sendt trenere og lagledere i de respektive årsklasser.

mvh

Styret
GIF Fighters

andreas116

Keepergruppa anno 2007/2008:
Bak: Roy Jacobsen, Andreas Falkeid, Espen Bjørk, Dat, Daniel Martinsen og Vidar Johansen
Foran: Andreas Jacobsen og Henrik Røkke

← Gjelleråsen IF – Bækkelaget SK, 12-3 (3-1, 4-1, 5-1)   |   Velkommen til åpen hall ! →