Forza Fighters

G18 vendte 0-3 til 4-3 seier.

Så var det klart for toppkamp i G18-serien da Greåker var motstander i Tindlundhallen. Begge lag sto med 3 seiere av 3 mulige før denne kampen. GIF stiller med 2 rekker + 3 samt Bendik i mål.

Spillet bølger mye frem og tilbake med enkelte sjanser til hver av lagene. Etter drøye 2 min. får en av GIF sine backer en utvisning for hardt spill. Det blir dog ikke de store sjansene til Greåker i påfølgende 2 min. Etter 14 min. kommer dog scoringen. Greåker utnytter en feil av GIF og får enkelt sette 1-0. Dette var 4 av 4 kamper hvor GIF ligger under i starten av sine kamper. 1-0 står seg til pause etter en jevnspilt periode.

2. periode starter ikke bra for GIF. Allerede etter 6 min. sitter ytterligere 2 baller i nettet bak Bendik. Bendik hadde for øvrig en meget god dag mellom stengene. Et par min. etter dette går GIF ned på 2 rekker. Det skulle gjøre susen og fra dette tidspunktet av kampen, er det GIF som har ballen mest og styrer kampen mens Greåker fremdeles er farlige på overganger. 1. rekka tar sats og setter i gang sitt velkjente trekantspill og dermed får GIF sin første redusering ved Henrik etter oppspill fra Edvin. Drøye 2 min. etterpå kommer neste redusering. Nesten samme opplegg men nå med Edvin som målgjører og assist fra Olav. 3-2 står seg perioden ut.

GIF er tente før siste perioden. Ingen ønsker å reise hjem uten å være serieleder. Etter kun 20 sek. får Greåker en 2 min. uten at GIF klarer å utnytte dette. Men ca. 6 min. ut i perioden kjemper Audun inn utligningen. Nå er GIF sultne og vil ha mer. Midtveis i perioden tar Eivind sats og dunker inn 3-4. Dette skulle vise seg å være seiersmålet. Greåker tar ut sin keeper mot slutten uten at det hjelper.

Alt i alt. GIF våkner etter halvspilt kamp. Derfra og inn er det GIF som er det bedre laget, spesielt siste perioden. Ellers er skjebnens veier uransakelige. Alle 4 målscorere sitter i samme bil til denne kampen. Har de gjort en avtale om å avgjøre denne kampen? GIF har ellers et ekstra gir å gå på. Dette viste de ikke i dag. Neste kamp ønsker vi å se et høyere tempo på kampen. Ellers er det slik at dette laget aldri gir opp. Dette har de bevist gang på gang.  

Kampfakta  : Greåker – GIF Fighters : 3-4  (1-0)(2-2)(0-2)      Skudd på mål: (5-6)(5-6)(4-10) Tot. 14-22

Utv: Greåker 1×2 min. + 2×2+10 (etter kampens slutt for usportslig opptreden), GIF 1×2 min.
14.20     1-0
20.47     2-0             
26.02     3-0
29.34     3-1      Henrik (ass. Edvin)
32.15     3-2      Edvin (ass. Olav)
46.14     3-3      Audun
50.40     3-4      Eivind (ass. Edvin)

← Gjelleråsen – Slevik, 4-9 (2-3, 0-2, 2-4)   |   Seier i debuten for nr 40 Rosenkvist… →