Forza Fighters

Endelig seier, og Tommy var magnifico !

NOR 92 gjestet Lihallen denne lørdag, og vi øynet GIF Fighters første trepoenger i årets eliteserie. Høstferien tilbakelagt, og laget har trent godt den siste uka med tilnærmelsesvis fullt lag for første gang denne sesong. Espen Evensen tilbake, Anton Eliasson – Hans Roar Wilhelmsen – Robin Norstrøm tilbake for fullt etter skader gleder en ivrig GIF supporter. Når man også ser Tobias Wendelstig komme i flyten etter sommeropphold, og når Mads Rongsjord, Texnes, Carl Bacolod, Thomas Rognlien, Bjørn Lundgren og dagens STORE GOALGETTER Tommy Midtsveen koser seg på banen, ja da øynes det en god fortsettelse. Andreas Falkeid hvilte i dag og overlot keeperplassen til Andreas Nordli som debuterer for elitelaget Herrer, og sammen med Sindre Buraas, Trym Stokland, Vetle Mellum og Joakim Løvholm utgjorde de yngres innslag på laget og det meget bra.
Første perioden preges av godt forsvarsspill av begge lag, og hvor de ikke kommes til så mange store sjanser. Andreas Nordli redder mesterlig på en stor NOR 92 sjanse, og hindrer Buskerudlaget ledelse til første pause.
Tommy Midtsveen åpner scoringsballet sitt tidlig i andre periode med to nettkjenninger pass Rognlien og Rongsjord, men NOR 92 klarer å komme i fatt til 2-2. Coach Rosenkvist går ned på to rekker for å få opp tempoet igjen og det tar et par minutter så er Midtsveen igjen frempå til 3-2 pass Rognlien. Robin Norstrøm får sin etterlengtede utteling og til 4-2 ved pass Eliasson. I PP for GIF får Tobias Wendelstig «kline» inn 5-2 ved pass Midtsveen, og Midtsveen til 6-2 etter halvannet minutt etter glimrende forarbeid av Carl Bacolod. GIF Fighters med 4 måls ledelse før siste periode, og man kan tydelig se fra tilskuerplass et lag som nå har funnet tonen igjen og med lekre finesser av Espen Evensen. Godt å ha ham tilbake.
Tredje periode eies av GIF Fighters, og NOR 92 er ikke altfor farlige. Coach Rosenkvist har kjørt tre rekker i hele kampen (unntaket litt i andre periode), hvor samtlige rekker leverer varene. Midtsveen til 7-2 pass Rongsjord. 8-2 ved Eliasson pass Evensen. Straffe som omsettes av Midtsveen til 9-2, Texnes 10-2 ved pass Trym Stokland, Eliasson 11-2 pass Norstrøm og 12-2 ved Norstrøm pass Evensen 15 sekunder før sluttsignal.
Godt å se laget «on track» og endelig med nesten fullt mannskap (Mattias Matsson skadet), ser det absolutt litt lysere ut for høstsesongen. Coach Rosenkvist bedyrer at laget fortsatt har mye inne, og med gode treninger og riktig fokus fremover, vil GIF Fighters bare bli bedre og bedre mot sesongens mål som er NM sluttspillet.
Tommy Midtsveen GIFs BB i dag, og det uten tvil !

innebandy554

← Historisk seier for GIF Fighters Damer Elite !   |   GIF Fighters godt representert på Menn U19 Landslagssamling . →