Forza Fighters

G18 med seier på en ellers så dårlig dag .

Motstander denne tirsdagskvelden er det sammensatte laget Gjerdrum/Ull.Kisa , og hvor GIF Fighters spiller med 3 rekker gjennom hele kampen .
Gjerdrum/Ull.Kisa har ikke fått sine nye drakter ennå og stiller i Ull.Kisas grønt , så Fighters må bekle seg i sine nye hvite bortedrakter .
GIF spiller en kamp langt under pari og med utallige oppspill som har feil adresse og hvor det skytes over en lav sko og da oftest i tekk , og fælt få skudd treffer motstanderens mål . I tillegg er det noen spillere som virker slitne og umotiverte , da de i lett jogg vender snuta hjemover til egen forsvarssone når vi får balltap . Om det var dette med å spille i bortedrakter på hjemmebane som medførte dette , er ikke lett å si . Tross dette er det GIF Fighters som dominerer kampen fra begynnelse til slutt . Gjerdrum/Ull.Kisa ligger veldig lavt , og satser alt de har på kontringer .

En begredelig første periode gjør at GIF ligger under 0-1 etter en miss i eget forsvar 20 sekunder før pausesignalet lyder . Daniel utligner kjøkkenveien etter snaue 3 min. av andre , hvor han i posisjon bak motstanderens mål får dyttet ballen i keeperen og inn i kassa . Godt å ha laaang kølle !!! GIF fortsetter som det førende laget , men kommer ikke til de store sjansene og dertil gode avslutninger og skudd . De preges av lavt tempo og bevegelse , samt mye slurv i både pasninger og mottak . Til tider veldig tamt og kjedelig , lite samspill , og de utøver nok ikke det som Coach har sagt til dem . Gjerdrum/Ull.Kisa får utvisning 2 minutter for slag , og med 7 sekunder igjen av PP gir Olav GIF ledelse med 2-1 etter pass fra Mikkel . tid 39.41 . 16 sekunder senere utøker Henrik GIFs ledelse til 3-1 med fattige 3 sekunder igjen av perioden . Olav skjærer over fra sin høyreside og over til venstre , lader til skudd , men sender et smart pass til Edvin sentralt i slottet , hvor han med «one touch» videre til Henrik nå på høyresiden , og kontant i kassa bak en ellers god Branting i Gjerdrum/Ull.Kisas mål . Bra spill av rekka og det ble vel denne kampens «høydare» ! GIF Fighters vinner andre periode 3-0 og til ledelse 3-1 foran siste periode . Gjerdrum/Ull.Kisa hadde ikke en avslutning på vårt mål i andre perioden , og det sier nok litt om GIFs dominans i kampen . 3. periode blir et langt gjesp og dessverre ikke mye å rope hurra for GIFs del . Alt for mange skudd fra dårlige posisjoner , og hvor ballen ikke når fram til motstanderens mål . Dette også med stor risiko for balltap i farlige soner , og med dertil kontringer imot . Eivind er nok litt uheldig i dag som ikke får nettkjenning , da han har skudd i både tverrligger og stolpe som hadde fortjent en bedre skjebne .

Alt i alt en meget fortjent seier til GIF Fighters og selv om kampen var «døll» , må det positive i dag bli at Gjerdrum/Ull.Kisa kun har 3 skudd på vårt mål gjennom tre perioder .

GIF Fighters – Gjerdrum/Ull.Kisa : 3-1 (0-1)(3-0)(0-0) Skudd på mål : 16-3 (6-2)(7-0)(3-1)

19.40 0-1
23.07 1-1 Daniel/uass.
39.41 2-1 Olav/Mikkel PP
39.57 3-1 Henrik/Edvin

innebandy245

← Live Fosmark til Landslagssamling i Karlstad .   |   G16 tapte borte mot Sarpsborg . →