Forza Fighters

Lokaloppgjør : GIF Fighters 2 – Søndre Vikings : 6-1 i 2.div. Herrer .

Coach Rosenkvist stilte med et ungt lag i lokaloppgjøret i 2. div. mot Søndre Vikings med hele 9 spillere fra G 18 , samt trioen Trym Stokland , Vetle Mellum og Sindre Buraas som første års seniorer (alle født 95) , og med «nestoren» Atle Bjørnseth (76) og Kristien Wiker (93) som de erfarne spillere med fartstid fra Herrer elite og 2. divisjon fra tidligere år . GIF Fighters og Søndre Vikings kjenner hverandre godt da de trener sammen , og hvor hele 12 av 13 spillere i Vikings er tidligere GIF spillere på juniornivå . Eivind Hoem som trener for GIF Fighters da G15 laget tok NM gull i 2013 hvor goalie Tommy Fjeldaas ble Norgesmester for GIF, Tommy nå som sisteskanse i Søndres mål . Mange velkjente navn i Vikings og som vekker minner fra noen år tilbake .
1. periode er bare 59 sek. gammel når Olav Ansnes Falkeid (GIFs yngste i dag) finner makker Edvin Eikland , og hvor det omsettes til 1-0 på en fin avslutning . Vikings veldig passive og trege ved minusmålet , og de må opp på et høyere nivå og det raskt . Perioden føres av GIF da de er mere løpsvillige og pasningssterke , og hvor GIFs Andreas Nordli hindrer Vikings med nettkjenning . GIF får en spiller utvist etter 17.53 og hvor Søndre får utvisning etter 19.09 , men ingen klarer å score .
2. periode og GIF er fortsatt det førende laget , og hvor Anders Mellum (lagets nest yngste) serverer sin bror Vetle Mellum til 2.0 ledelse etter 26.18 . Det tar ikke mange sekundene før Magnus Østengen utøker til 3-0 etter pass av backkollega Eivind Brandeggen og som finner nettmaskene bak Tommy Fjeldaas i Vikings mål 26.57 . GIF får en dobbeltutvisning for hardt spill av Vetle Mellum ( skulle vel egentlig hatt frislag selv) og hvor kaptein Henrik Gulbrandsen prater på seg en protest helt unødig . Vikings nå 5 mot 3 , men det er Trym Stokland som på en mesterlig måte snapper ballen fra Vikings og utøker GIFs ledelse til 4-0 . Simen Børresen (Vikings) reduserer til 4-1 på slutten av undertallsspillet for GIF etter 30.39 . Litt senere pådrar Espen Bjørk seg en to+to+ti for Vikings , men GIF klarer aldri å utnytte overtallsspillet . Lagene går til siste pause med 4-1 ledelse til GIF .
3. periode og det kommer en «lekkerbisken» av scoring signert GIFs Olav Ansnes Falkeid etter 45.41 , da han tråkker inn fra midten inn i Vikings slott og med et raskt skudd stang-stang utagbart inn bak Fjeldaas i Vikings mål . Pass fra Brandeggen og ledelse 5-1 . GIF har det meste av spillet og Vikings får ikke utnyttet sine distanseskudd fra Kenneth Johansen og Eivind Hoem . Nordli i GIFs mål står bra , og hindrer dem med å finne hull . Kenneth Johansen må sone en tominutter for slag etter 57.31 , og PP blir omsatt til 6-1 ved Vetle Mellum med pass Olav Ansnes Falkeid . 59.10 .
Coach Rosenkvist vinner over Coach Tommie Kortoe i Vikings denne trenerduellen , og GIF Fighters vinner 6-1 over sine treningskollegaer i Søndre Vikings . Neste lokaloppgjør blir tidlig januar 2015 , og da også i Lihallen . Ekstra moro var det var over 80 tilskuere på kampen , og det skapte en god stemning fra tribune som gjorde kampen morsom og severdig . Dette er engasjement lokalmessig .

giffighters1

← G16 tapte borte mot Sarpsborg .   |   Ett mål for lite for Damer rekrutt mot OSI . →