Forza Fighters

Ett mål for lite for Damer rekrutt mot OSI .

Søndag 5. okt. kan vi virkelig kalle oss Damer rekrutt , da vi stiller igjen med hele 4 nye rekrutter ! At snittalderen ikke er «fjortis» men «førtis» legger ingen demper på verken humør eller innsats , og vi har i tillegg fått med oss Rikke fra Damer elite .
1. per. : Vi spiller en bra periode hvor det skapes flere gode målsjanser , men det går hele 15. min. før vi får uttelling og da med Rikke som skyter fra nesten død vinkel i nettaket bak OSI keeperen . Et par min. senere er motstanderen frempå og kvitterer , og selv om ikke det er nok så får de inn en «trilleball» bak Elisabeth, og til ledelse 1-2 til første pause . (Føles litt uheldig det målet )
2. per. : Vi bestemmer oss for å øke innsatsen , men det er OSI som kommer i posisjon og utøker sin ledelse til 1-3 etter snaue 3 min. spilt . Det jobbes bra på alle plasser resten av perioden og det skapes muligheter , men ingen redusering dessverre .
3. per. : En periode med like god innsats som i andre , og det øynes håp om å snu på resultatet når Rikke igjen finner nettmaskene til redusering 2-3 etter spilte 7 min. . Vi er svært nærme ved flere anledninger , men det blir bare nesten og uten flere scoringer . Sluttsignalet lyder og tap mot OSI 2-3 , selv om til og med Romsåshallens faste klientell ønsket seg en GIF seier .

Rikke : 2/0
Silja : 0/1

innebandy365

← Lokaloppgjør : GIF Fighters 2 – Søndre Vikings : 6-1 i 2.div. Herrer .   |   Nå er høstferien over !! →