Forza Fighters

Nå er høstferien over !!

GIF Fighters innledet høstferien sist søndag med å tape bortekampen mot Greåker 14-8 etter en formidabel nedtur i siste periode, der Greåker setter 9 kasser mot GIFs ene. Dette etter at GIF så absolutt var med på notene i første og andre periode, hvor GIF ledet 5-7 i Tindlundhallen etter to perioder. Rekka med Wendelstig, Lundgren, Rongsjord, Bacolod og Midtsveen, gjorde ting ganske så surt for Greåker og viste tidvis glimrende spill. Falkeid står bra i buret, og har flere gode involveringer og redninger. Midtsveen noterer seg for tre kasser etter hverandre i andre periode, og det hele ser bra ut foran tredje periode. Tredje periode starter med at Greåker presser høyt, og Falkeid må varte opp med flere dobbel og trippel redninger. GIF virker merkelig tafatte og spillet sitter overhodet ikke, noe man lett ser fra tilskuerplass. Greåker parkerer GIF da vi mister ball gang på gang med slurvete pasninger/mottak og dårlige valg i oppspillfasen og sentralt i banen. Greåker rykker voldsomt, og GIF blir statister og rundingsbøyer i Tindlundhallen, der hjemmelaget scorer hele ni ganger før sluttsignalet lyder. Det ække gøy å hente 14 baller ut av egne nettmasker, og turen hjem til Nittedal fortonet seg lang og meget stille. Nærmest i sjokktilstand.

Fortsatt høstferie da Grei besøkte oss i Lihallen på lørdag, og Coach Rosenkvist har møblert litt om for å få to fungerende rekker. Grei tar ledelsen 0-1 men GIF kvitterer ganske raskt. Høyt tempo av begge lag og det kommer mange friske dueller. Bacolod gir hjemmelaget ledelsen i PP til 2-1, men på slutten av perioden får Greis Anton Brenner god tid på seg til å kvittere. Ikke noe godt lagspill av GIF i denne perioden, og det skulle dessverre prege resten av kampen. Grei går i ledelse 2-3 når GIF må spille 3 mot 5 etter to utvisninger etter hverandre. Grei øker ledelsen til 2-4 på blank kasse, men GIF reduserer ved Midtsveen i PP. Falkeid står bra mellom stengene og varter opp med flere klasseredninger, men det er Grei som igjen øker sin ledelse til 3-5 foran siste periode. GIF får ikke til sitt lagspill, og det er «kjælkete» og med ganske mange soloprestasjoner og underlige avgjørelser som de preges av. Falkeid står fortsatt bra og forhindrer Grei med å sette sin tildelte straffe. Mot slutten av perioden må han ut og erstattes av en utespiller og GIF forsøker 6 mot 5. GIF får ikke til det helt store og det er Greis Johansson som fastsetter sluttresultatet til seier 3-6 i tom kasse. GIF preges hele kampen av manglende lagspill/samhandling, og det blir for mange spillere som skal «rydde opp / gjøre vei i vellinga » på egen hånd. Falkeid står bra i dag og belønnes med GIF BB vel fortjent.
PS !!! Nå er høstferien over !!!!

andreas89

← Ett mål for lite for Damer rekrutt mot OSI .   |   Damer 2 med sterk borteseier over Holmlia →