Forza Fighters

Seier i Sarpsborg for G18 !

Seriepremiere mot Sarpsborg ble en thriller !!!

Joakim var opptatt med elitekamp, og Victor er på utlån til Grei. I tillegg til noen skader på enkelte spillere stiller derfor GIF kun med 11 utespillere til bortekamp mot Sarpsborg.

Sarpsborg går ut i hundre med hard fysikk, og dagens dommere legger lista høyt og tillater hjemmelaget å spille hakket hardere enn GIF. Gutta ble nok litt frustrerte over dette. Sarpsborg går i ledelse 1-0 allerede etter 3 min., da en av våre backer sklir litt og ikke får ballen vekk. 2-0 til hjemmelaget kommer etter 10.27, da det blir selvmål av GIF hvor ballen blir spilt ut i slottet fra bak egen kasse, treffer en fot og går inn utagbart bak Bendik. Kampen har vært jevn til nå, og etter 14 min. tar 1. rekka tak og hvilken scoring ! Det sier bare klikk-klakk, og vips så reduserer GIF til 2-1 av Henrik med forarbeid av Edvin og strålende pass av Olav.

GIF har hatt en god pause, og allerede etter 43 sek. av andre periode sitter utligningen. Det er mer eller mindre en tro kopi av det første målet, og det er Henrik som setter’n i kassa. Med pass Edvin denne gangen. Sarpsborg gir nok en gang GIF en kalddusj, og går i ledelse 3-2. GIF jobber på og får en korrekt idømt straffe, men verken straffa eller påfølgende PP resulterer i mål. Daniel Johansen hospiterer fra G16 denne lørdag og gjør sakene ganske bra. Han stjeler ballen fra bakerste mann i Sarpsborgforsvaret og setter ballen rolig under hjemmelagets keeper. Ballen tas behørig vare på, og leveres Daniel i garderoben etter kampslutt som et minne for hans første mål for G18. GIF har da utlignet til 3-3, og det helt fortjent etter spill og sjanser.

3. periode skulle bli litt av en thriller ! Etter halvspilt periode kommer Eivind i posisjon og fyrer et godt slagskudd som treffer Henrik og videre inn i målet bak Sarpsborgkeeperen. GIF har nå tatt ledelsen for første gang i kampen, og nå tror vi at gutta setter inn et rykk. GIF har overtaket, skuddene og sjansene, men mot spillets gang er Sarpsborg frempå og kvitterer til 4-4 etter 54.29. Sarpsborg får utvisning etter 56.31 og GIF får PP, men får selv en utvisning etter 57.51. Nå er rollene byttet om og det er Sarpsborg som skal spille PP de siste to minutter av kampen. Men Mikkel tar kommandoen. Snurrer først rundt med et par Sarpsborgspillere og setter fart mot hjemmelagets mål. Jørgen tar løpet og får pasningen fra Mikkel på rett tidspunkt, og setter spiker’n i kassa for Sarpsborg og til 4-5 for GIF. De siste 49 sekundene av kampen virker lange, men GIF rir av stormen og dermed er kampen vunnet. Magisk !

GIF møtte et sterkt og godt Sarpsborglag i dag, og reiser meget godt fornøyde hjem til Nittedal med alle poengene i sekken. Alt i alt, en fortjent seier.

Sarpsborg – GIF Fighters : 4-5 (2-1)(1-2)(1-2)

02.58 1-0
10.27 2-0
14.17 2-1 Henrik / Olav

20.43 2-2 Henrik / Edvin
26.17 3-2
35.10 3-3 Daniel

49.54 3-4 Eivind / Olav
54.29 4-4
59.11 4-5 Jørgen / Mikkel

DANIEL JOHANSEN

innebandy759

://: JEG

← Debut for Damer Elite i øverste serie !   |   Uavgjort mot Sveiva i seriestarten . →