Forza Fighters

G16 med seier over forrige sesongs Norgesmestere !

GIF Fighters G16 tok en solid seier over Slevik i Rommenhallen i dag, hvor forrige sesongs Norgesmestere ( G15) ble sendt hjem til Østfold med fire måls tap. Stillingen etter første periode var 2-2, men GIF Fighters rykket voldsomt i begynnelsen av andre med tre nettkjenninger i løpet av periodens første tre minutter. To kjappe av Tobias Nielsen (en kjøkkenveien) og ett der Fabian Stensberg fyrer fra midten, og ballen får en merkelig bue mot Sleviks mål etter å ha vært borti en Slevikspiller og finner nettmaskene. Perioden ender 3-1 til GIF, og det virker sikkert med komfortabel 5-3 ledelse før siste periode.
GIF åpner tredje med ny nettkjenning til 6-3, men Slevik reduserer ett par minutter senere. Nerve og spenning, og vi går inn i de siste 5 minutter. Ett PP til GIF et par minutter før slutt blir raskt omsatt til 7-4, og når dropp foretaes skyver GIF spilleren ballen med seg inn i Sleviks sone, finter av hele Sleviks forsvar, og setter ballen trygt i mål under Sleviks keeper.
Sluttsignalet runger, og GIF Fighters har tatt en betydelig «skalp» i sesongens første kamp med 8-4 over de regjerende Norgesmesterne fra Østfold. Mr. Rudningen viser godt og solid keeperspill mellom stengene, og er en keeper vi vil få høre mere om og for fremtiden.

innebandy681

← Damer 2 med sterk borteseier over Holmlia   |   Debut for Damer Elite i øverste serie ! →