Forza Fighters

Debut for Damer Elite i øverste serie !

GIF Fighters Damer elite debuterte i den øverste serien i Norge, og det var nok mye debutantnerver mot storfavoritten Sveiva som gjestet Lihallen denne lørdagen. Sveiva stiller med den desidert beste troppen i årets eliteserie Damer, og man forventet nok et tap mot et Sveivalag spekket med utenlandske toppspillere og norske landslagsspillere. Når 8-9 spillere fra GIF Fighters også er yngre enn Sveivas yngste, da kommer aldersforskjell og erfaring på dette nivået til syne.
GIF Fighters får en sjokkåpning og ligger under 0-1 etter fattige 20 sekunder, og det ramler på to nye Sveiva scoringer ganske raskt. GIF hever seg litt, men det er Sveiva som er det førende laget og ganske suverent. GIF taper førsteperioden 0-6, og GIFs nyervervelse Live Fosmark får en tøff oppgave i GIFs mål.
Andre periode henger Nittedalslaget bedre med, og Kristine Borgen scorer GIF Fighters sitt første mål noensinne i den øverste dameserien i Norge. Perioden ender 1-4, men laget får det ekstra tøft i siste perioden med 0-9. Tredje periode blir man overkjørt av motstanderen til tider, og det er vel et kollaps som inntrer i GIF Fighters. Coach Roger Andersen tar med seg det positive fra kampen, men har nok mye å sette fingern på og som skal forbedres og rettes på. Nå er debuten over, og det virker som om det er en lang vei å gå, men selv et maratonløp begynner med de første stegene.

GIF Fighters Damer Elite sesong 2014/2015:

DAMELAGET 2014

← G16 med seier over forrige sesongs Norgesmestere !   |   Seier i Sarpsborg for G18 ! →