Forza Fighters

Uavgjort mot Sveiva i seriestarten .

Lihallen har gjennomgått en «face lift » i løpet av sommeren, og fremsto mer innbydende i sine farger og med sitt nye banedekke, da Sveiva var motstander i årets første kamp i eliteserien for Herrer. 286 tilskuere hadde funnet veien til Lihallen, hvor de forventet seg et lokaloppgjør slik det alltid pleier å være mellom GIF Fighters og Sveiva.
Første periode ender 1-1, slik også andre periode ender, og dermed likt i målprotokollen etter to perioder. Rongsjord 1-0 etter 03.28 pass Lundgren, og Bacolod 2-1 etter 31.11 pass Texnes.
Lundgren gir GIF Fighters 3-2 tidlig i tredje pass Rongsjord, men Sveiva kvitterer litt over minuttet senere. Rognlien for GIF til 4-3 pass Texnes 46.18, og i PP Midtsveen til 5-3 pass Rongsjord 50.59. Så kommer det to kjappe reduseringer av Sveiva til kvittering 5-5, før det blir en utvisning til begge lag og Sveiva tar T.O. samtidig. Rongsjord til 6-5 etter 55.12 pass Midtsveen, og det øynes seier. Sveiva tar ut keeper, spiller 6 mot 5, og det gir uttelling med bare 19 sek. igjen av spilletiden.
Akkurat der og da føles det sårt å miste trepoengeren, og «bare» sitte igjen med ett.
GIF Fighters fikk smake Sveivas effektivitet da de scorer i 3 av 4 PP, og også mål i spill 6 mot 5 på slutten av kampen. Dette er nok ikke Coach Rosenkvist fornøyd med, slik at det antas at treninger på BP begynner allerede mandag. Uavgjort i seriestarten og med ett poeng (seier 3 poeng), er ett poeng foran fjorårets start, der GIF Fighters gikk på ei blemme mot IK Akerselva i Lihallen.
Vi savnet flere spillere i dag som kommer inn i troppen utover høsten (skader/sesongdebut), hvor GIF Fighters da blir mer komplett.
GIF Fighters BB ble Mads Rongsjord vel fortjent.

innebandy132

← Seier i Sarpsborg for G18 !   |   GIF Fighters med 7 spillere på U19 samling ! →