Forza Fighters

Coach Rosenkvist – «Two more years» !!!

Samuel Rosenkvist fortsetter som trener/Coach for Herrer Elite, og har signert for to nye år for GIF Fighters. Med de gode resultater for sesong 2013/14 med fjerdeplass i serien, samt semi i NM, vil han med laget sette et høyere perspektiv for de neste to sesonger. Samuel blir også å finne med G18, der han vil ha de samme oppgaver som med Herrer Elite. GIF Fighters er dermed så heldig å ha Coach Rosenkvist med oss i ytterligere to år, da hans kapasitet og ekspertise vil styrke klubben og dens spillere til å oppnå nye mål og resultater. Coach Rosenkvist er tydelig i sin treneroppgave, og er en resurs for klubben med sitt høye engasjement. Dette vil også komme andre lag i GIF Fighters til gode, da han ikke er vanskelig å be om å være med å bidra.
GIF Fighters ønsker hans signering hjertelig velkommen, og ser mot en god fremtid for videre utvikling av klubbens lag og spillere. » Hårdt arbete , hårdt arbete , hårdt arbete …. » er ord som er blitt velkjente for mange, og disse ord og formaninger vil vi da fortsatt høre godt også de neste to år.

samuel-rosenqvist

← Rognlien/Rongsjord innkalt til samling «VIKINGEN» !!   |   Uttak samling U19 menn. →