Forza Fighters

Norge tilbake i A-gruppa i Jenter U19 !!

Norges U19 jenter gikk helt til topps i årets B-VM i Polen, og er dermed kvalifisert til neste U19 VM for jenter i 2016. Norge slo Canada 7-2 i sin første kamp. Deretter ble Tyskland slått 4-1 neste kamp, der Norge var det dominerende laget. Ukraina og Østerrike ble så overkjørt i de neste 2 kampene, hvor Thilde Fredriksen voktet buret fra start mot Østerrike med smultring. Mari Kristiansen og Frida Norstrøm noterte seg begge med mål og pass, og var gode bidragsytere til Norges vei tilbake til A-pulja. Vi gratulerer Norge med seiern, og selvsagt våre egne som var med å bidro.

FRIDA NORSTRØM              MARI KRISTIANSEN            THILDE FREDRIKSEN

fridan                marik                thildef

 

← Uttak samling U19 menn.   |   Arild Moen signerer for GIF Fighters ! →