Forza Fighters

GIF Fighters med mål mot GULL ! ! !

Årets finale i NM G17 spilles mellom GIF Fighters og Sveiva , og det er to lag som alltid knives med å være det beste lag . I årets sesong har GIF slått Sveiva to ganger i seriespill , men naboklubben trakk det lengste strået i seriefinalen og vant dermed serien denne sesongen . GIF tok derimot regionscupen , og dermed er det tid for hvem som er best i «klassen » ! Vi støtter og heier på GIF Fighters i’ NM finalen og håper at Nittedalslaget har en god dag og at Gullet blir værende i Nittedal slik det var i fjorårets sesong . Årets NM finale spilles i Ekeberghallen lørdag 12. april kl.19.00 , og vi håper på massivt støtte fra alle i GIF Fighters !

innebandy191

← GIF Fighters G17 – NORGESMESTERE !!!!!!   |   Bygdeturnering i Hakadalshallen . →