Forza Fighters

Bygdeturnering i Hakadalshallen .

hakadal hurricanes

Hakadal IL / Hakadal Hurricanes var verter for bygdas andre turnering for mini/micro lag i Hakadalshallen søndag 30. mars , og nok engang ble det en morsom og gøyal turnering for bygdas aller yngste lag . Gledelig var det å se at mange jenter var med , og de sto ikke i veien for gutta . Dette er et meget godt initiativ av de tre klubbene i bygda som har innebandy på programmet , og vi kan bare vente å se at Nittedal etter hvert blir Norges innebandysentrum . Stor iver og innsatts fra alle involverte , barn , foreldre , bestemødre , bestefedre , onkler , tanter , brødre og søstre , og mange flere . Trioen Ronny Baltzersen (GIF Fighters) , Jan Tore Hansen (Hakadal Hurricanes) og Jan Magnar Ingebrigstli (NIL) står for et godt stykke arbeid , slik at innebandy får større og større fotfeste i bygda og neste stopp er vel Harestua/Lunner ? Bygdeturneringen er allerede veldig populær , og samtlige gleder seg vel allerede til neste turnering vil man tro !

innebandykids

innebandykids1

giffighters1

← GIF Fighters med mål mot GULL ! ! !   |   Verdens beste nordmann kåret til ………. →