Forza Fighters

Nervepirrende gruppespill !!

Jenter 19 er utslått etter uavgjort mot BMIL og tap mot Grei og Slevik. De endte som nr 4 i sin gruppe, og er dermed utslått av årets NM.

G15 spiller gruppespillet i Trondheim hvor Freidig er arrangør. De slo Narvik Malmers 16-0, Ajer 8-0 og Slevik 7-4, men ble slått av Tunet 4-5. GIF hadde slått Slevik, tapt mot Tunet, Slevik vant stort mot Tunet (14-4) men tapte mot GIF, dermed kunne Tunet frariste GIF semifinaleplassen hvis de vant i siste kamp mot Ajer med 23 mål. Heldigvis ble det 22-1 Tunet – Ajer, og dermed er GIF i semifinale mot arrangørklubben Freidig i morgen.

G19 åpnet med seier 10-0 over Tunet, men det ble tap 1-2 mot BSK. BSK hadde tapt 0-3 mot Greåker og GIF måtte da vinne mot nettopp Greåker i sin kamp for å gå til semi. GIF klarte brasene i en «hawaii» lignende kamp, og hvor det strengt tatt ikke var så mye bra innebandyspill. Greåker taper 0-3 mot GIF, og dermed var BSK ute med ett «uddamål». Greåker 12-5 i målforskjell, BSK 12-6, og GIF ble da gruppespillvinner med 14-2 i målforskjell. Alle disse endte på 4 poeng. Sarpsborg venter i semi i morgen.innebandy75

← Exit for G15 og G19 i årets NM   |   Sesongen over for Herrer Elite →