Forza Fighters

Sesongen over for Herrer Elite

I GIF Fighters’ møte med Slevik i 4.semi i årets NM, ble det tap i Lihallen med «uddamålet» og dermed er sesongen over for Herrer Elite.
Med et heltent hjemmepublikum som sine støttespillere på tribunen, ble det dessverre tap med 6-7 og dermed ingen 5. kamp i Gressvikhallen. Rammen rundt kampen var meget god arrangementmessig, og med en aktiv gjeng unge GIFere som trakterte kameraene og overførte kampen på vår nye store LED skjerm. Stemningen var høy slik en kamp på dette nivået fortjener, og Lihallens publikum storkoste seg denne tirsdagskvelden med en spennende og underholdende kamp.
Hansa åpner målkontoen til GIF etter 06.53 v/pass Tommy, og GIF har åpnet kampen meget bra. Slevik med T.O. allerede etter 07.09 og østfoldlaget kvitterer etter 08.14 og deretter ledelse 1-2 etter 11.12. GIF har en del godt spill med gode muligheter, men det omsettes ikke i mål. Falkeid solid i buret også i dag, og med et hardtkjempende GIF Fighters foran seg ser vi absolutt muligheten.
Slevik foran med 1-3 etter 27.30, men får en utvisning like etterpå. Tommy serverer Hansa foran Sleviks kasse i PP, og dermed redusering til 2-3 etter 28.45. GIF får noen gode sjanser, men igjen er Slevik på plass og øker til 2-4 etter 31.51 og noen minutter senere kommer et uheldig selvmål av GIF. 2-5 etter 34.48 – kan GIF ta igjen dette? Det jobbes iherdig da GIF ikke har tenkt å gi seg, og når Emilio får pasning fra Tex på løp, omsetter det til mål, med backhand på Ottersten. Kanskje litt høy klubbe, men dommerne godkjenner. Halvminuttet går og Mads lemper fra egen sone mot Sleviks mål,der dukker Tobbe opp og med en nydelig volley finner han nettmaskene bak Ottersten til redusering 4-5. Igjen fattes det håp i Lihallen, og til publikums store begeistring er det kontakt med Slevik.
GIF trykker på i begynnelsen av tredje, men Slevik er heller ikke ufarlige og når Mads får utvisning er østfoldlaget igjen pinlig effektive i sitt PP. 4-6 etter 50.24 og er det nå kjørt? Neida, Mads finner Tommy og «big man» fra Høybråten kliner til på volley slik bare Tommy kan gjøre det. 5-6 og det er fortsatt «hope in the hanging snore» da det er fem minutter igjen. Lihallen eksploderer når Vetle Mellum kvitterer etter 55.26 m/pass fra Tex, og skal GIF klare snuoperasjonen? Men akk og ve, det tar bare 6 sekunder før Slevik er i ledelse igjen 6-7 og der var vi ikke lenge i paradis. Det blir kniving til siste slutt og Falkeid må ut de siste 90 sekundene, men det blir ikke flere mål denne tirsdagen. Slevik vinner sin tredje kamp og til 3-1 i kamper og er dermed videre til årets finale. GIF Fighters BB blir i dag Vetle Mellum. Vi gratulerer Slevik, og samtidig takker vi GIF Fighters Herrer Elite med en god sesong da det var over all forventning, lagets fans og publikum, arr. komite, speaker og sekretariat, og alle frivillige som har bidratt i årets sesong. Vi takker for sesongen, men gleder oss allerede grymt til neste.
Også en stor takk til gutta som overfører på LED skjermen. Dette ser meget bra ut til kommende arrangementer og kamper i Lihallen. Takk til Filip Andersen, Daniel Johansen, RobinMarigård, Jonas Neskvern m.fl.  pokerfjes

← Nervepirrende gruppespill !!   |   Slevik for sterke i tredje semifinale →