Forza Fighters

Slevik for sterke i tredje semifinale

GIF Fighters kom til kort mot Slevik i Gressvikhallen i dag, da seriemesterne rett og slett ble for gode da de rykket fryktelig i tredje periode.
Slevik ledet 2-0 etter første, men GIF kom tilbake i andre med scoringer av Tobbe og en stupende Vetle Mellum. Slevik i føringen etter andre periode med 3-2.

Tredje periode og Slevik fosser på, og når GIF får tre undertall er ikke Slevik sene om å be. GIF hadde sine muligheter gjennom kampen, men Ottersten i Sleviks mål var tyngden på vektskålen i dag. Spesielt nevnes en magisk redning med foten opp i eget kryss. Gått’a banen !!!
GIF manglet Robin som ble skadet på tirsdag og var sårt savnet. Med tre undertall i tredje hvor Slevik omsetter, blir GIF sendt hjem til Gjelleråsen med 7-2 tap i bagasjen.

Vi venter en ny og spennende kamp i Lihallen på tirsdag, Slevik kan sikre billett men vi håper GIF kan gjøre det igjen og at det blir en femte kamp.
Dommerne kommer nok dessverre til å gjøre noen merkelige ting som hverken Slevik eller GIFS spillere forstår, og med en uheldig kommentar som fort kan bli misforstått . Håper det var en fleip. Litt uenigheter etter kamp da lagleder Slevik har sitt å si om ditt og datt, og da spesielt om hardt spill. Vel, GIF kom på etterskudd og var vel litt for tøffe noen ganger, men dommerne lot definitivt GIF få smake på tominuttere.
Slevik best i dag og viser styrke, og GIF henger godt med til spilte 50 min., men derfra og ut dreide det seg om Slevik !
Ny dyst i Lihallen tirsdag kl.19.00. Vel møtt !

← Sesongen over for Herrer Elite   |   NM 2014: G17 klar for finale!!! →