Forza Fighters

Slevik ble beseiret i Lihallen.

innebandy600

Dagens semifinale i Lihallen ble en severdig og underholdende kamp i GIFs øyne, da Slevik ble sendt hjem til Østfold med 4-2 tap i bagasjen.
Lansering av ny LED skjerm, samt at GIF Fighters Hans Roar «Hansa» Wilhelmsen ble hedret med Gjelleråsen IF bragdpris for mangeårig tro tjeneste for klubben og laget. Vi gratulerer !

GIF Fighters virker meget tent, og når Falkeid varter opp med solide redninger, ja da øyner vi seier over et ellers så suverent Sleviklag i dag. GIF går i ledelse 1-0 etter 08.37 hvor ballen går i tekk på en Slevikspiller og fortsetter i en bue mot Sleviks mål, litt klabb og babb foran kassa og hvor Robin elegant omsetter med en herlig backhandvolley kontant i nota bak Sleviks keeper. Robin er skikkelig het i dag, og er også mannen bak GIFs andre scoring til 2-0 et par minutter senere m/pass Lundgren. GIF jobber iherdig og lar ikke Slevik få spille slik de er vante med, og med en opplagt Falkeid i GIF buret som stenger, ja da ser det virkelig bra ut. Tobbe får utvisning etter 18.08, og med gårsdagen i Gressvikhallen friskt i minne hvor Slevik omsetter i PP hele fire ganger , frykter vi det verste. GIF setter undertallet mesterlig, og Falkeid rydder tre farlige avslutninger. Ledelse 2-0 til GIF etter første periode.

Andre periode, og trykket fortsettes av begge lag. Robin ned for telling etter 27.08 og blir skadet. Sleviks Åhlberg ut med en tominutter for gjentatte forseelser, men det skulle vel kanskje vært for hardt spill. Samma det! Overtallet til GIF uten scoringer, og når Fahlstrøm får stå umarkert i sin favorittposisjon etter 37.27, blir det redusering til 2-1 av østfoldlaget. 18 sekunder senere kommer nok en scoring til Slevik som utligner til 2-2, når GIF mister ballen sentralt i banen og Daniel Magnussen får lov til å prikke. Minuttet senere må Emilio i fryseboksen for protest når GIF får frislag, da det kommer noen sleivete ord fra Emilio som dommerne ikke liker. Nok et undertall av GIF resulterer målløst for Slevik, men Sleviks PP skal fortsette i tredje periode med 47 sekunder. 2-2 etter to perioder.

Tredje periode starter med PP fra Slevik i 47 sekunder, men Nittedalslaget arbeider hardt og veldig taktisk i undertallet. Slevik begynner å rulle ball slik de kan, og tar over mer av spillet nå. Falkeid fortsetter å storspille mellom stengene, og når Tobbe gir Fighters ledelse 3-2 etter 47.15, eksploderes det på tribunen. Nok engang er det tuter, bjeller og flagg som hedrer våre Fighters på banen. Det kjempes av begge lag og når Bacolod kommer ut bak kassa til Slevik, gir til Lundgren, Bacco posisjonerer seg, Lundgren gir ballen mellom to Slevikspillere, Bacolod omsetter herlig til 4-2 ledelse etter 52.12. Her blir det samtidig utvisning på Sleviks Fahlstrøm for protest. GIF omsetter ikke i PP, og Slevik tar T.O. når utvisningen er sonet. Fortsatt litt over fem minutter igjen, og Slevik spiller 6 mot 5 så fort sjansene byr seg. Ser ikke ut til at de har trent og øvd så mye på dette (har vel ikke hatt noe behov siden de har vært ganske suverene i serien i år), og det gir ikke uttelling for Østfoldlaget. Thomas Enrique Aas har en gyllen mulighet til å øke GIFs ledelse, men det omsettes ikke. Sluttsignalet lyder, og GIF har utlignet til 1-1 i kamper. Neste kamp i Gressvikhallen førskommende søndag, og tirsdag er det GIF som tar imot kl.19.00 i Lihallen. Andreas Falkeid var overbevisende i dag sammen med et hardtarbeidene lag foran seg, og blir kåret til GIFs BB i dag. Vi gratulerer !!!andreas16

← NM 2014: G17 klar for finale!!!   |   Så nære, så nære, for Coach Rosenkvist og hans menn! →