Forza Fighters

Så nære, så nære, for Coach Rosenkvist og hans menn!

innebandy542

GIF Fighters fulgte Slevik nesten helt til døra i torsdagens semifinalekamp i Gressvikhallen, men to kjappe av Mr. Stræte mot slutten av tredje periode gjorde at Nittedalslaget måtte bite i det sure eplet til slutt og gjøre vendereis til Gjelleråsen med et to måls tap.

Slevik kom best i gang og gjorde henholdsvis 1-0 etter 01.39, og 2-0 etter 11.13. De første fem minuttene henger ikke Fighters med, men de kommer seg bra etter hvert. Wendelstig reduserer til 2-1 etter 12.11 v/pass Rongsjord, og 14 sekunder senere kvittering ved Ulrik Engmann. GIF Fighters er så absolutt med på notene nå, selv om Slevik er det førende laget. Slevik opp i 3-2 etter 17.33, og mot slutten av 1. periode får de en utvisning hvor det ikke omsettes.

Fighters begynner andre periode med PP, og hvor Midtsveen utligner ved pass fra Rongsjord. Heiagjengen fra Gjelleråsen (hele 10 stk.) er faktisk de supporterne som høres best i Gressvikhallen, og det med tuter, bjeller, flagg og heiarop til sitt lag og det opp mot det store flertall Sleviksupportere som er ganske så tyste. Hjemmesupporterne her er vel altfor godt vante med seier, så de er kanskje litt bortskjemte. GIF får utvisning på Norstrøm, og Slevik kommer i føringen igjen med 4-3. Bacolod så med kvittering for Fighters v/pass Rongsjord til 4-4. Et par minutter senere må Lundgren i utvisningsboksen. Slevik er effektive nok engang i PP, og 5-4 til hjemmelaget etter 35.04. Når så Slevik øker til 6-4 etter 36.50, tror vi det kommer et rykk. Men, GIF biter seg fast, og beviser nok engang at de er et sterkt sluttspillag. Engmann med redusering til 6-5 etter 37.23 m/pass Garcia, og deretter utlignes det jammen til 6-6 ved Tex 28 sekunder senere. Her er pass Hansa. Slevik klarer nok engang å gå i ledelse etter 39.12, så før tredje periode står det 7-6 til Slevik.

Mange gode sjanser i begynnelsen av tredje periode, og Wendelstig kvitterer på et finurlig og fint gjennomført frislag ved pass fra Midtsveen etter 46.43 til 7-7. Til nå har lagene fulgt hverandre som erteris i målprotokollen, der Slevik har tatt ledelsen, mens GIF har kvittert. Wendelstig litt uheldig når han ulovlig hindrer en Slevikspiller på kontra, og dermed straffe til Slevik. Falkeid redder fra Mr. Stræte, men i påfølgende undertall er det nok engang Slevik som tar ledelse igjen og nå 8-7. Minuttet senere blir Garcia ulovlig stoppet, og Midtsveen setter en gammel kjenning i Slevikburet ut av spill (Vegard Tvete) og kvitterer til 8-8. Slevik nok engang i føring med 9-8 etter 53.36, og vi øyner nok engang kvittering fra GIF. Coach Rosenkvist tar T.O. etter 57.00, men det blir Slevik som scorer. 10-8 etter 58.03. Falkeid ut av buret når GIF får kontroll på ball, men Norstrøm får en streng tominutter etter 59.07 og dermed rir Slevik det hele av til seier 10-8 i første semifinalekamp.
God innsats og godt spill av GIF i dag, og tredje periodes forsvarspill satt betydelig bedre enn i de to første periodene hvor Fahlstrøm fikk herje på sin høyrekant. GIF Fighters BB blir Wendelstig vel fortjent, og vi gleder oss til returmøte i Lihallen fredag kveld.

FORZA FIGHTERS, så kom å hjelp laget som en god GIF supporter med tuter, bjeller og flagg i Lihallen i fredag kveld. Oppmøte kl.18.30, da det også vil være en happening kl.18.45.
GO GIF Fighters !!!

innebandy75

← Slevik ble beseiret i Lihallen.   |   Seier over Greåker i G19 elite →