Forza Fighters

Tap for G17 i siste seriekamp

Vi hadde slått Sveiva 2 ganger i årets sesong, og det var nok relativt komfortable på nok en seier i 3. møte selv med en del sykdom blant GIFs spillere. Men den gang ei ! Vi får tildelt 5 tominuttere + en timinutter for usportslig opptreden fra dagens dommere som la lista svært lavt ( altfor lavt til dette nivået – dette er ikke 12 åringer ). Dette var ingen fordel for oss, da vi har en del spillere med klart mer styrke enn Sveiva. Så er det slik at man vinner ikke kamper fra utvisningsbenken – hørt den før ? Ekstra beklagelig er det at GIF får en timinutter for usportslig opptreden, da går rullegardinen ned ( i hvert fall for meg ). Sveiva scorer i de 3 siste PP utav 5, og det er en god prestasjon.

Vi velger likevel å se svært positivt på kampen, da vi vinner 3-2 i spill 5 mot 5. Vi vinner skuddstatistikken, men en god Andreas Nordli i Sveivas mål gjør at vi ikke får flere mål i dag. Kanskje var det bra med et tap? Det burde skjerpe gutta ekstra slik at de virkelig er «på G» til NM-helgens gruppespill, hvor jeg føler vi er i god rute. Håper også så at alle da er friske og raske! Vi gleder os !
innebandy590

GIF Fighters – Sveiva : 3-5 (2-1)(1-2)(0-2) Skudd : 20-14 (12-6)(5-4)(3-4)

Anders 2+1
Mikkel 1+0
Joakim 0+1
Magnus 0+1

://: Jan Erik

← Seier over Greåker i G19 elite   |   Tigers Cup 2014 – Resultater →