GIF tok stikk nr 2 over Sveiva, men det måtte straffer til

innebandy517

Det ble en ulidelig spennende avslutning på kvartfinalen mellom Sveiva og GIF Fighters i Rommenhallen, hvor det hele til slutt måtte avgjøres på straffer.
GIF åpner best, og Sveiva får ikke låne ball så mye i starten av første periode. Man kommer til en del avslutninger, men de settes ikke i kassa. Sveiva har også noen bra muligheter, men er utrolig unøyaktige i dag og det skal de bære preg av utover matchen. Tommy får en dobbelsjanse og fører GIF i ledelsen etter snaue 13 minutter. Bacco får en utvisning et par min. senere, men undertallet ris av på en god måte. Ledelse 0-1 etter første, men det kunne godt ha vært flere. Egentlig et godt tegn at førsteperioden blir vunnet, da det alltids er okay å begynne med en gang i stedet for å vente 10 min. som ofte har vært tilfelle i årets sesong.
Andre periode og GIF er det lille steget foran, og igjen er det Tommy som utøker til 0-2. Robin virker «hissig» i dag og vet ikke om det er overtenning eller at han sitter litt benk i dag som er årsaken. Robin må ut i en tominutter og i GIFs undertall snappes ballen opp av Mads som passer til en løpende Emilio som omsetter til 0-3 for GIF. Sveiva reduserer til 1-3, men 1-1 i undertall er ikke å forakte og tas godt i mot.
Tredje periode, og Sveiva scorer tre mål i løpet av 5-6 minutter og ligger foran 4-3 inn i periodens siste minutt . Falkeid ut så fort GIF får kontroll på ball , og herlig er det å se Hansa trykke inn kvittering og dermed spilleforlengelse med sudden death/golden goal. Til nå har ikke kampen akkurat vært velspilt og det gjelder for begge lagene, og Sveiva virker litt ustø og dårlig konsentrerte i sine avslutninger. Spilleforlengelsen ender utrolig nok 0-0, og det etter at Tex kommer til en meget god sjanse for GIF, men Sveiva setter to 100% sjanser utenfor? Den ene forstår jeg ikke hvordan den i all verden ikke havna i nettet bak Falkeid! Helt ubegripelig. Her må GIF bare se seg utrolig heldige!
Det avgjøres på straffer og Sveivas Strømsborg setter sin, mens Lundgren setter sin i tverra. Så miss av Martinsen Sveiva hvor Robin kvitterer på sin. Enda en miss av Sveiva da Valbye setter’n i tverra, mens Mads setter sin iskaldt bak Fanuelsen. Krzyszkawski setter sin (bakover ??), men Tommy er sikker i sin sak og GIF leder med et mål. Ankermann for Sveiva i dag blir Sletten, men Falkeid står i veien og redder GIF til seier i dagens kvartfinale. GIF nå med 2 strake (det samme som i fjorårets semifinale dem imellom), og vi ønsker ingen reprise på fjoråret!