Forza Fighters

Ny seier i nest siste kamp av serien for G17.

Vi stiller igjen med tre fulle rekker og alt er tilrettelagt for en god kamp, men vi har nok vår verste 1. periode for sesongen. Vi har kun 1 skudd på mål, mens Tunet har 6. Tror aldri jeg har opplevd at vi kun har hatt så lite som 1 skudd på mål i en og samme periode. 1-0 kommer til hjemmelaget Tunet etter fattige 3 min., der banens minste spiller (som i og for seg er en god spiller) får stå umarkert og helt alene og pirker ballen i buret. 2-0 kommer rett før periodeslutt da Jørgen blir stående alene med 2 Tunet spillere. Hvor var den andre backen? Til nå ser det ut til at kampen blir en tro kopi av forrige kamp mot Tunet i Høyenhallen, der vi tapte etter å ha ligget under med 3-0 etter første periode.
Coach Rosenkvist bestemmer seg får å benytte 2 rekker i andre periode og spillet bedrer seg vesentlig. Dog får Tunet nok en uttelling (selvmål) og tar ledelsen 3-0 , men vi har startet på opphentingen. Tunet får utvisning etter ca. 8. min., og i PP har vi vært veldig gode i tidligere kamper . Tunet tror de har løst hvordan vi spiller i PP, men den gang ei. Olav slår en cross til Magnus som smeller til på direkten , og Tunets keeper rekker ikke over og hører bare suset når ballen treffer nettmaskene. Da har det gått ca. 1 min. av PP. Anders reduserer ytterligere minuttet senere til 3-2 på en Anders «spesialare». Så får vi en grov forsvarsmiss, og som Tunet utnytter tny fin scoring til 4-3 , før Henrik kvitterer til 4-4 etter et soloraid (coast to coast) av Olav, som runder av 3 Tunet spillere før det leveres til en bedre pen er dermed 4-6 i GIFs favør. Vi benytter 3 rekker igje, men flere scoringer uteblir og dermed er seieren et faktum.

Nå er det bare å vente på seriefinale mot Sveiva i Lihallen 22. mars med kampstart kl.12.00, der det hele skal avgjøres om hvem som blir seriemester i årets G17 serie. Vi har slått Sveiva i 2 møter i årheter det jo ! BRINGEM ON !!!

TUNET – GIF FIGHTERS :  4-6  (2-0)(2-4)(0-2)    Skudd : 12-15 (6-1)(2-9)(4-5)