Forza Fighters

Første stikk til GIF Fighters i best av 5 mot Sveiva.

innebandy127

Mads Rongsjord GIFs BB i første kamp mot Sveiva i årets kvartfinale NM, Robin Norstrøm med 3 kasser, samt Andreas Falkeid med en god kamp i buret, gjør at et hardtarbeidende GIF Fighters vinner 9-4 i Lihallen. Stor innsats av hele laget , og hjemmepublikumet hadde mye å glede seg over.
Alltid moro mellom GIF og Sveiva, og det ligger stor prestisje i disse lokaloppgjørene.

GIF kommer best ut og det er Hansa som setter 1-0 allerede etter 01.23 m/pass av Rognlien . Mads tar kjøkkenveien etter 06.22 og setter GIFs andre , her pass av Bacco . Samme duo setter 3-0 14.50, og GIF ser kvikkere ut enn Sveiva så langt i perioden . Redusering av Sveiva 29 sek. senere , og Lundgren får utvisning minuttet senere. Undertallet ris av, og Falkeid står stødig i buret . Sveiva har noen bra sjanser , men de blir unøyaktige .

20 sek. tar det Sveiva å redusere i andre periode , og laget fra nord i Groruddalen sparker bedre fra seg nå . GIF får en liten Down periode på en 8-9 min. , men Sveiva kommer ikke nærmere i målprotokollen. 4-2 kommer ved Enrique pass Tobbe, og Gifferne hever seg igjen. Sveiva får en utvisning etter 36.01, og i overtallet til GIF får også hjemmelaget tildelt straffe . Robin Norstrøm setter 5-2 bak Fanuelsen, og samme Robin setter også 6-2 til GIF 13. sek. senere . Pass her fra Mad. 6-2 etter to perioder virker betryggende, men er det det ?

Forrige seriekamp hadde man også en «betryggende» ledelse mot Grei med 5-2, men taper sisteperioden 2-5 og dermed 7-7 og uavgjort. Sveiva reduserer til 6-3 etter 42.54 , GIF får utvisning på Tex og det reduseres nok en gang til 6-4 i Sveivas PP . Når så Lundgren nok engang må sone en tominutter for hardt spill , brer det seg stor nervøsitet hos hjemmepublikumet på tribunen .  Sveiva har nå sjansen til å ytterligere redusere, men det jobbes hardt fra GIF og med en opplagt Falkeid i buret ris undertallet av.  Coach Rosenkvist tar T.O. etter 50.52, og maner nå til oppofring og innsats i de siste 10. GIF får igjen straffe og Robin blir eksekutør , men denne gang blei det over gitt !  I GIFs PP er det Hansa som setter sin andre for dagen m/pass fra Mads, og GIF er nå tre mål foran med ledelse 7-4.  Tobbe øker til 8-4 med pass fra Lundgren , og når Robin setter 9-4 alene etter 57.49, må nok t.o.m. Sveiva se sjansen til seier glippe denne tirsdagskvelden.

Med fjorårets møte mot Sveiva i friskt minne , og hvor GIF vant de to første kampene , snudde Sveiva med straffeslagkonkurranse i tredje kamp og også til å ta semifinalen med 3-2 i kamper .  GIF – Sveiva møtes allerede til lørdag i Rommenhallen med matchstart kl.16.30 , og nok en innsats i alle ledd må gjøres for å ta seier i andre kamp i årets kvartfinale .  Det tror vi GIF gjør , da de nok har fjorårets exit i minne og som det sluttspillag de er vil de gi ALT !!! 

← Ny seier i nest siste kamp av serien for G17.   |   4 Giffere innkalt til landslagssamling 26-27 april ! →