Forza Fighters

Uavgjort 7-7 mot Grei i Lihallen .

tobias-wendelstig

Årets siste seriekamp i Herrer elite , og hvor Grei kom på besøk til Lihallen . Alltid mye mål i disse møtene dem i mellom , da GIF Fighters og Grei ofte har tosifret .
Grei pangstarter og tar ledelsen etter fattige 01.22 , og hvor Lihallens publikum får bekjentskap til bortelagets Mikael Lindholm som virkelig kommer til å notere seg i målprotokollen for Grei denne lørdag ettermiddag . Coach Rosenkvist tar tidlig T.O. etter ca. 5 min. , og hvor han ikke virker helt fornøyd med hvordan laget agerer og spiller . GIF Fighters kommer til muligheter , men det blir ingen uttelling . I stedet er det Lindholm for Grei som fører laget fra Groruddalen til en 2 måls ledelse , etter snaut halvspilt første periode . Resultatet står seg ut perioden .
Andre periode eies av GIF Fighters , og hvor det kommer redusering av Thomas Aas etter spilte 5 min. av perioden . Her er Emilio Garcia tilrettelegger . Grei får utvisning 30.17 , og hvor Mads Rongsjord leverer til Robin Norstrøm som kvitterer etter 29 sek. PP . GIF Fighters er inne i en god steam nå , og snaue min. senere tar de ledelse 3-2 ved Carl Bacolod m/pass Texnes . Mot slutten av andre periode setter Tobias Wendelstig to raske kasser for GIF , og hvor man går til andre pause med ledelse 5-2 . Her pass fra Bjørn Lundgren og Mads Rongsjord .
Igjen er det Tobbe som utøker GIFs ledelse til 6-2 tidlig i tredje periode i PP , og passet kom fra Robin . Vi øyner da en ganske sikker seier , men igjen er Mr.Lindholm frempå og reduserer for Grei . Mads får en utvisning for slag , og Grei reduserer nok engang i deres PP til 6-4 . Målscorer ? Jadda ! Mr.Lindholm . GIF får nok en utvisning og denne gang ved Enrique for slag , men i stedet for at Grei knapper innpå ledelsen til GIF i PP, får de selv utvisning for slag og dommerne blåser straffe til GIF . Emilio Garcia prøver å overliste Nothen i Greiburet , men Nothen blir for sterk denne gang . GIF spiller da PP uten at det kommer til så mange sjanser , og stillingen er fortsatt 6-4 i GIFs favør . GIF Fighters begynner nå ta mange dårlige valg , og det virker famlende og nervøst i måten det spilles på . Mange holder ball for seg selv , og det rotes bort i mindre bra leveringer og pass . Underlige valg foretaes , og laget virker smågutteaktig i sitt spill . Her virker det som om det mentale og fokusen ikke helt er tilstede , og de begynner kanskje å bli litt «tomme» i pappen ? Grei reduserer nok engang ved Lindholm (hans femte på rad ! Imponerende !) til 6-5 , og når Lundgren blir utvist for GIF rett etterpå frykter vi det verste. Men Grei får utvisning rett etter og GIF får tildelt straffe . Mads Rongsjord setter straffa elegant , og GIF er nå to mål foran i protokollen. 7 minutter igjen av perioden, og vil GIF klare å beholde ledelsen kampen ut ? GIF sliter fryktelig med spillet sitt, så farene sees ganske tydelig fra oss på tribunen. 53.33 og Grei reduserer til 7-6. Innspurten av perioden foregår kjempende for begge lag, og hvor ingen har tenkt til å gi seg . Så en underlig dommeravgjørelse på slutten av perioden , og hvor begge lag får en spiller hver utvist . Vet ikke helt hva the men in black gjør her, og det tilføyer seg også til noen rare avgjørelser tidligere i kampen og det for begge lag . Tid : 59.07 og Grei vinner ballen og ut forsvinner Nothen i Greiburet. 5 mot 4 i overtall for Grei og 12 sek. før sluttsignal kvittering til 7-7. Akkurat der og da føles det at man taper kampen , men poengdeling er ok slik som kampen utviklet seg.
Tobias Wendelstig GIFs BB i dag vel fortjent, og Andreas Falkeid i buret gjør sitt til at det ikke ble flere mål for Grei. Tobbe har nå spilt sin siste seriekamp for GIF Fighters, og det er bare sluttspillet igjen for hans elitekarriere. Neste år satser han familieliv og en mer lay back tilværelse på GIF Fighters Old Boys .

I kvartfinalen møter vi Sveiva (ikke overaskende), og første kamp er allerede tirsdag 11. mars med kampstart kl.19.00 i Lihallen. Så kom og support vårt elitelag, og bli med å heie dem fram i årets NM ! Vi sees !!

← 4 Giffere innkalt til landslagssamling 26-27 april !   |   Bygdeturnering i innebandy ! →