Bjørn Lundberg BB i 10-3 seieren mot Haugerud.

Haugerud ble slått 3-10 i sin egen hule, og GIF Fighters befestet sin 4. plass i årets eliteserie.  Kampen kom dårlig i gang fra GIF Fighters side, og det tok vel nærmere 10 min. før det første skuddet gikk på Haugeruds keeper.  Ikke akkurat farlige på motstanderens mål, og ironisk er det Haugerud som går i ledelsen 1-0.  Thomas Rognlien viser frem bedre og bedre takter i GIF, og er mannen bak GIFs 2 første mål i kampen. GIF går til første pause med 1-3 ledelse, men første periode har vært litt tam får en si .

Haugeruds mann mot mann funker faktisk til tider, men det er GIF som er det soleklare førende lag.  Andre periode går litt up and down, men GIF virker solide når de først bestemmer seg og setter 4 kasser i løpet av andre periode. Ikke akkurat stor underholdning ute på banen, men GIF glimter til innimellom med godt spill og når det skjer er det veldig morsomt å se på.  Det vises hvilket nivå hva laget egentlig kan.

Tredje periode virker lett kaotisk til tider, og GIF nærmest transporterer seg gjennom perioden. Bjørn Lundgren begynner nå å vise seg i den grønne trøya og viser fremgang kamp for kamp, og avslutter med GIFs 10. mål mot Haugerud og det på en lekker backhand.  Mads Rongsjord  farlig, god og hardtarbeidende i dag, og setter 2 kasser hvorav nr 2 blir kjempet inn bak Haugeruds keeper.

Vi gleder oss over seieren, og begynner så smått å glede oss til sluttspillet.  Der vil vi nok se et GIF Fighters som vil sparke skikkelig fra seg.