G17 til finalen i regionscupen !

Mot et redusert Tunet lag  ble det en komfortabel 9-2 seier, og vi er dermed i finalen i regionscupen G17.  Motstander i finalen blir noe overraskende Bækkelaget som slo Sveiva i den andre semifinalen.

Kampen mot Tunet får en pangstart og vi leder 2-0 allerede etter 50 sek. spill.  Mål av Henrik og Mikkel.  Så roer det seg litt før Olav øker til 3-0 ca. midtveis og Adrian setter kasse til 4-0 i slutten av perioden.

2. periode starter ikke særlig bra, da vi tydeligvis tror at kampen allerede er vunnet og slipper oss dermed ned flere hakk.  Tunet reduserer etter ca. 4. min., og selv om vi får straffe etter at Henrik blir ulovlig hektet, blir det ikke mål hverken på straffa eller i PP.  Derimot holder vi «nullen» litt senere i undertall, slik at resultatet er uforandret 4-1.  De siste 5-6 min. av perioden våkner vi til igjen, og Henrik setter 3 kasser før periodens slutt.

I 3. periode er vi mye unøyaktige og slurvete i vårt spill, men vi får forsøkt oss på to undertall da Coach tar ut keeper når vi får besittelse av ball, og spiller 5 mot 5 utespillere og for å holde på ball. Perioden ender 2-1 til oss.

Alt i alt gjør vi en grei kamp og vi skylder Anders en stor takk som sto keeper i dag.  Bendik og Tommy var fraværende og reserven Philip (99) som var innkalt, ble dessverre syk. Anders gjør faktisk en god kamp mellom stengene, og har flere gode redninger og involveringer.  BB i dag deles mellom Henrik og Olav.  Henrik for sine 4 kasser og godt spill, og Olav som lagets store servitør med sitt fantastiske overblikk, og dertil pasninger, og som gjør sine medspillere gode.  1. klasses! Vi får 4 utvisninger i dag og det kanskje litt unødvendig, men vi rir av i godt BP og vinner til slutt 9-2.  Igjen hadde vi suksess i PP, og Tunet skjønte ikke stort hva som foregikk før ballen lå i nettmaskene.

GIF Fighters – Tunet IBK:  9-2   (4-0) (3-1) (2-1)      Skudd:   32-12  (11-4) (11-3) (10-5)

00.17    1-0    Henrik          pass: Edvin
00.50    2-0   Mikkel           pass: Adrian
11.21    3-0    Olav              pass: Edvin
18.38    4-0    Adrian         pass: Mikkel
24.02    4-1   Tunet
34.33    5-1    Henrik         pass: Joakim    PP
37.26    6-1    Henrik         pass: Olav
38.12    7-1    Henrik         pass: Olav