Forza Fighters

Uavgjort mot Tunet i Lihallen .

Spenning til siste slutt da GIF Fighters og Tunet barket sammen i Lihallen, men det var Tunet som kom best i gang.  Scoring av Tunet etter 03.09 og hvor de utøker til 0-2 etter 13.33.  GIF kommer ikke i gang, og Coach Rosenkvist tar tidlig T.O. for å få tingene mer på plass.  Et raskt igangsatt frislag av GIF resulterer i utvisning for hjemmelaget, da det er for mange spillere på banen og det blir fanget opp av dagens dommere.  Tunet øker ledelsen til 0-3 i PP, og GIF må atter en gang begynne å jage for å nå i fatt motstanderlaget i målprotokollen.  Tobias Wendelstig er på plass og reduserer til 1-3 et par sekunder før første pause, hvor Bacco er nest siste mann på ballen. 

Andre periode er 18. sek. gammel når Tobbe igjen reduserer for GIF , og Robin Norstrøm setter kvittering et par minutter senere , men det tar ikke lange tida før Tunet igjen er i føringen med 3-4.  Tunet pådrar seg to utvisninger med 10. sek. mellomrom, og GIF får sjansen til å spille 5 mot 3 i nesten to minutter.  Igjen er det dagens mann Tobbe som igjen er frempå, og kvitterer for GIF til 4-4.  Tunet får en mann ut av utvisningsboksen, men må fortsatt spille undertall i et minutt til.  Dette utnytter Manglerudlaget til det fulle , da de scorer to ganger i GIFs overtallspill .  4-6 etter spilte 25.20 , og resten av perioden blir målløst .  To utvisninger for GIF , og en for Tunet resulterer ikke i flere scoringer .

Tunet tar T.O. etter 44.09 av siste periode, og rett etter får GIF utvisning for hardt spill.  Utvisningen blir sonet med 12 sek. da Tunet i sitt PP setter Manglerudklubbens syvende nettkjenning denne lørdag ettermiddag i Lihallen.  For andre gang i kampen ligger GIF tre mål etter, men «fighterne» skrur på det lille ekstra og biter godt fra seg.  5-7  ved Mr. Rongsjord pass Bjørn Lundgren, og så Robins andre scoring for dagen med pass Kap. Tex til 6-7 og hvor Tunet samtidig får en tominutter å sone.  Uret viser spilte 49.37 , og  så stopp på 49.44 , og på resultatdisplayet på veggen står det 6-8 !  Tunet scorer sitt tredje mål i undertall denne dagen , og vi føler at håpet på hjemmeseier brister akkurat nå .  Men mannen uten bart og med en tredagers skjeggvekst titter frempå igjen og reduserer for GIF til 7-8 etter spilte 51.20 .  Tobbes fjerde scoring i kampen , og passet kommer fra Tommy «hundreogørtti» !  Fortsatt håp i et «hanging snore» , og kampen tilspisser seg betraktelig i innspurten .  Matchuret viser 59.31 og på tavla står det 8-8 , da Tommy kriger inn utligningen til ellevill jubel i Lihallen og hvor  Robin er servitør .  En avslutning til hvert av lagene de siste 29 sek . , men det blir poengdeling i Lihallen i dag .  Tidvis godt spill i dag , to opphentinger etter å ha ligget tre mål bak viser at GIF Fighters så absolutt er på vei mot ett bra sluttspill .  God moral i laget og dette tyder godt på hva vi har i vente .  Coach Rosenkvist vil nok trene litt ekstra på overtallspill uten å få baklengsmål vil jeg anta og tro .  Tobbe soleklar GIFs BB i dag !!

 

TD

← Hvilket lodd i livet ! Far og sønn på samme lag ! Revidert !   |   Trøkk i Lihallen da Greåker ble sendt hjem med tap. →