Forza Fighters

GIF-spillere på 4.plass i jenter U19 Polish Open

Polish Open ble arrangert denne helgen, og GIF Fighters var representert på det Norske U19 landslaget jenter med  Mari Kristiansen, Thilde Fredriksen (keeper), Ingrid Hoem, Ida Marie Lisle (utlån Grei) og Frida Norstrøm (utlån Grei). Norges jenter tok 4. plassen av 6 deltagende nasjoner.  Czech Republic vant turneringen foran Sveits, og de norske jentene slo Sveits (første gang noensinne både for herre og damesiden) med 4-3.  En utrolig bragd når Sveits er regjerende sølvmedaljør fra siste U19 VM jenter.  Norge tapte åpningskampen mot Slovakia 1-6, og Norges scoring ble satt av Frida Norstrøm i PP.  Tyskland-Norge endte 5-5, der Thilde Fredriksen voktet det norske buret.  Her hadde Ida Marie Lisle passet til Norges fjerde scoring.  Deretter møtte de sølvmedaljørene fra siste VM jenter U19 Sveits, der de lå under 2-3 men klarte å snu til seier 4-3.  Suverene Czech Republic ble for sterke i den fjerde kampen, og Thilde voktet igjen buret hele kampen.  Det endte til slutt med tap 2-7.  Vertsnasjonen Polen ble så slått 7-3 i turneringens siste kamp for Norge, og det resulterte i en 4. plass i årets utgave av Polish Open.  Beste minne etter turneringen blir nok seieren over Sveits, og den går inn i Norsk innebandyhistorie. 

← Norge tok seg til VM i Gøteborg !   |   Revansje over BSK smakte godt! →