Forza Fighters

Revansje over BSK smakte godt!

Med seier over Bækkelaget i G17-elite serien, bar det rett i toppen av tabellen der vi liker å være.

Vi starter med 3 rekker og det blir en jevn førsteperiode hvor vi spiller best, men BSK kriger energisk og satser på sine giftige kontringer.  Martin fører GIF i ledelsen 1-0 på et langskudd litt under halvspilt periode, men BSK kommer tilbake og kvitterer til 1-1 mot slutten.  Vi er ikke helt fornøyde med at BSK spillerne får lov til å gå fra midtstreken og tvers igjennom vårt midtforsvar , men det skjer ved flere anledninger.  1-1 etter første periode, men vi skulle gjerne hatt omsatt flere av våre skudd og sjanser.

Det samme kampbildet fortsetter i 2. periode.  Vi kjører kampen , men BSK kjemper slik vi kjenner dem.  Litt mye kakking på kølla kunne vi gjerne vært foruten.  Henrik setter 2-1 til GIF og det vel fortjent, og med et nydelig forarbeid av Edvin.  Mot slutten av perioden setter BSK to litt heldige scoringer, og vi ligger under 2-3 før siste periode.

Siste pause, og Coach Rosenkvist gjentar sine instruksjoner og maner gutta i troen på at seier er fullt mulig og innen rekkevidde.  Gutta virker gira og BSK blir nærmest parkert i denne perioden.  Anders utligner til 3-3 på en Anders spesial, og rett etter gir Audun oss ledelsen når han fyrer fra kanten.  GIF går ned på to rekker for å sikre seieren, og kampen blir vel i realiteten avgjort når BSK litt unødig får en utvisning etter drøye 17 minutter av tredjeperioden.  Og hvilket PP det blir av GIF!!  Forrige trening var det fokus på PP og nettopp den innøvde formasjonen og trekkene resulterer i et nydelig PP mål.  BSK blir stående å se på, og er nærmest  statister når GIF utfører sine eminente pasninger og spill hvor Henrik scorer på bakerste stolpe med pass fra Joakim.  Magnus setter GIFs fjerde mål denne perioden med kun 8 sekunder igjen, og vi vinner fortjent 6-3 over BSK i Romsåshallen i dag.

Dagens høydepunkt må være vår PP i treje periode , og det er vel slik en trener ønsker å se .  Det man trener på og gjennomfører på trening  , også gjennomføres i kamp . Vi gleder oss til neste kamp !

GIF Fighters –  Bækkelaget SK:  6-3   (1-1)(1-2)(4-0)      Skudd:  16-15  (6-6)(4-6)(6-3)

07.02    1-0     Martin      ass. Limo
17.18     1-1    BSK
32.01     2-1    Henrik     ass: Edvin
35.49     2-2    BSK
36.22     2-3    BSK
45.11     3-3    Anders     ass. Adrian
51.48     4-3    Audun      ass. Kåre
58.24     5-3    Henrik     ass. Joakim     PP
59.52     6-3    Magnus    ass. Victor

← GIF-spillere på 4.plass i jenter U19 Polish Open   |   Bækkelaget slått gul og blå ! →